Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
ženy

Bílá Voda - 20%
(22x)
Dlouho očekávaný přelomový román o ženách, víře a zlu.
ženy
Ukázky

Bílá Voda

449 Kč
359 Kč
Dvorní dáma - 20%
Můj život ve stínu koruny. Memoáry dvorní dámy britské královské rodiny. Inspirace netflixovského seriálu Koruna.
ženy
Ukázky

Dvorní dáma

258 Kč
206 Kč
Herečka - 20%
(3x)
První světová válka skončila a duch divokých 20. let posedl srdce všech svobodomyslných umělců. Patřila mezi ně i herečka Jarmila Horáková. Navenek působila sebevědomě, uvnitř však skrývala nejistoty, které si vypisovala do svého deníku.
ženy
Ukázky

Herečka

319 Kč
255 Kč
Doktorka z domu Trubačů - 20%
(5x)
Literárním zpracováním osudu lékařky přezdívané „český Albert Schweitzer“ přiblížila Ilona Borská výjimečnou osobnost Vlasty Kálalové-Di Lottiové. Léčila, milovala, studovala, přednášela a cestovala s umanutou odvahou jít za svým snem.
ženy
Ukázky

Doktorka z domu Trubačů

249 Kč
199 Kč
Vzdělaná - 20%
(7x)
Tara Westoverová poprvé vkročila do školní třídy, když jí bylo sedmnáct. K lékaři poprvé zašla ještě o několik let později. Vyrůstala na samotě v idažských horách, v mormonské rodině survivalistů a náboženských fanatiků.
ženy
Ukázky

Vzdělaná

279 Kč
223 Kč
Královna - 20%
Britská královna Alžběta II. zdědila korunu v roce 1952 a vládne tedy již sedmdesát let, déle než kterýkoli jiný žijící panovník. Překonala už rekordy své praprababičky královny Viktorie i císaře Františka Josefa I.
ženy
Ukázky

Královna

429 Kč
343 Kč
Královna Alžběta II. - 20%
(3x)
Je to žena, jejíž život provází samá nej – nejdéle vládnoucí, nejzcestovalejší a na stydlivého člověka i nejspolečenštější, neboť se tváří v tvář potkala s více poddanými než kterýkoli jiný panovník v dějinách.
ženy
Ukázky

Královna Alžběta II.

389 Kč
311 Kč
Prolomený kód života - 20%
(1x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
ženy
Ukázky

Prolomený kód života

349 Kč
279 Kč
To je on! O té, co si říkala Toyen - 20%
(6x)
To je on! – Tři slova, ze kterých možná vzniklo umělecké jméno surrealistické malířky Toyen. Jméno stejně záhadné, jako byla sama. Jako by za sebou stále zametala stopy. Svá svědectví tak o ní podali jiní. Malíř Jindřich Štyrský, se kterým vytvořila celoživotní uměleckou dvojici.
ženy
Ukázky

To je on! O té, co si říkala Toyen

279 Kč
223 Kč
Deníček Camille G: Dvoječka - 20%
Historky Camille G. baví desetitisíce čtenářů svou ulítlostí a humorem, ze kterýho už povolil nejeden svěrač. Svérázná Brňačka díky svý střelenosti a těžko zvladatelnýmu temperamentu zažívá někdy až neuvěřitelný příhody u koní, se psem, s kámoškama i s rodinou.
ženy
Ukázky

Deníček Camille G: Dvoječka

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 50 položek
1 2 3 .. 5 > >>