Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2022
poezie

Zkouška sirén
3. svazek antologie české autorské písně.
poezie

Zkouška sirén

494 Kč
Do pelíšku
Klidně spi, velký medvěde, ať se vám něco hezkého zdá, ptáčkové v hnízdě pod hvězdnou oblohou.
poezie

Do pelíšku

215 Kč
Dopisy k narozeninám
(1x)

Dopisy k narozeninám Teda Hughese jsou adresovány (až na dvě výjimky) Sylvii Plathové, americké básnířce, s níž ho pojilo nejen sedmileté manželství, ale také dcera Frieda a syn Nicholas.

poezie
Ukázky

Dopisy k narozeninám

241 Kč
Kurt Gebauer - sny / básně / texty
Kurt Gebauer je sochař, malíř a fotograf. A občas také spisovatel. Proto vám přinášíme knihu jeho básní, snů a dalších textů, které osobně ilustroval. Součástí je také text Lenky Klodové, který vás nechá nahlédnout pod pokličku jeho učitelské dráhy.
poezie

Kurt Gebauer - sny / básně / texty

179 Kč
Magorské modlitby
(4x)
Ivan M. Jirous byl nejen duchovní vůdce undergroundu, vězeň, básník a magor, ale též velký modlitebník. Z Magorovy summy jsou vybrány nejlepší básně duchovní a seřazeny shora dolů: Nejprve Bůh ve třech podobách – Stvořitel, Vykupitel a Utěšitel.
poezie
Ukázky

Magorské modlitby

260 Kč
Plamen
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
poezie
Ukázky

Plamen

313 Kč
Prstýnek z kopřivy
(2x)
Osobní a osobitá knížka malíře a ilustrátora Pavla Čecha, který v ní básněmi doprovází své vlastní monotypy.
poezie

Prstýnek z kopřivy

197 Kč
Průřez
(1x)
Gerhard Rühm (*1930) patří ke klíčovým postavám evropské literární neoavantgardy. V centru jeho tvorby stojí vždy co nejvyšší smyslovost či sensoričnost estetického vnímání, maximální kontakt s jazykem a jeho rovinami v čase a prostoru.
poezie

Průřez

315 Kč
Vzkřísit to vše!
Básník Vít Slíva si v letech 1977 až 2008 vedl soukromý deník nazvaný Dnění, čítající více než 3500 stran. Tento soubor, jenž obsahuje jak poetické záznamy všedního dne, tak příležitostné básně, se v českém literárním prostředí stal určitou legendou.
poezie

Vzkřísit to vše!

315 Kč
Země slunce
Třetí básnická kniha Jana Škroba představuje mytologii světa po světě; světa, který následuje po tom našem a kterého se často obáváme tak moc, až před ním raději odvracíme zrak.
poezie

Země slunce

225 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 433 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 44 > >>