Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
hudba

Vodácký zpěvník 2

Zpěvník obsahuje písně námořnické, vodácké z dob začátků trampingu a pár vodáckých (objevených od Vod. zp. 1). Najdete v něm písně od interpretů Hop Trop, Wabi Daněk, Michal Tučný, Ivan Mládek, Hoboes, Ozvěna, T.O. Rowers, Paběrky ad.

hudba

Vodácký zpěvník 2

99 Kč
Hudba je zázrak
Kniha je poutavým průvodcem pro laiky i zajímavým čtením pro ty, kteří se hudbou zabývají profesionálně. Zdenek Merta je zkušený muzikant – prožil na jevištích koncertních sálů, v divadlech a nahrávacích studiích více než pětačtyřicet let.
hudba

Hudba je zázrak

179 Kč
Visací zámek
Příběh rockové skupiny, která je skromná, ale nejlepší.
hudba

Visací zámek

211 Kč
Nebojte se klasiky! - Antonín Dvořák
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Antonína Dvořáka se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč se nechtěl stát řezníkem.
hudba

Nebojte se klasiky! - Antonín Dvořák

179 Kč
Nebojte se klasiky! - Leoš Janáček
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Leoše Janáčka se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte spoustu zajímavostí.
hudba
Ukázky

Nebojte se klasiky! - Leoš Janáček

127 Kč
Výtvarné umění a hudba
Předkládaná kniha - v současnosti u nás jediná tohoto zaměření - je bohatě vybavena barevnými reprodukcemi výtvarných děl a notovými příklady. Její nezbytnou součástí je CD se zvukovými ukázkami a digitální variantou obrazových ukázek v textu.
hudba

Výtvarné umění a hudba

387 Kč
No Future!
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
Písničkář
Vladimír Veit, jeden z členů hudebního sdružení Šafrán, natočil v květnu a červnu 2011 své třinácté studiové album, které příznačně nazval Písničkář.
hudba

Písničkář

180 Kč
Historické klavíry v Čechách a na Moravě
První ucelený přehled o dochovaných klávesových chordofonech vybraných mistrů 18. a první poloviny 19. století na území České republiky.
hudba

Historické klavíry v Čechách a na Moravě

441 Kč
V aréně prachu, stínů a večerů - 56%
Eseje Jana Suka vyzařují vašnivé zaujetí pro operu, lásku k hudbě, zvídavost a míru empatie, kterou najdeme v české literatuře s hudební tématikou jen zřídkakdy.
hudba

V aréně prachu, stínů a večerů

183 Kč
80 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 74 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>