Nejprodávanější hudba - prosinec 2022

Krásnej dar
Ivan Hlas se vrátil k těm svým písním, které zapadly. Mnoho skladeb, které napsal v 90. letech, totiž zastínily ty mediálně viditelnější, a mnohé drahokamy zůstaly neprávem opomenuty. Nadešla vhodná chvíle se k nim vrátit a tak spolu se svými souputníky Norbim Kovácsem a Olinem Nejezchlebou vybral písně, kterých si cení.

Krásnej dar

242 Kč
Vteřiny křehké
Na nahrávku Jiří Pavlica vybral a zhudebnil patnáct básní různých autorů, které spolu korespondují a vytvářejí harmonický celek vypovídající o radostech a strastech lidského života. Svým nezaměnitelným hudebním cítěním navázal na svá starší legendární alba a spolu s typickým projevem a zvukem Hradišťanu vzniklo originální a obdivuhodné album.

Vteřiny křehké

269 Kč
Advent
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.

Advent

269 Kč
Meditace 1
Meditace uvolní vnitřní napětí nasbírané během života. Zaposlouchejte se do slov doprovázených hudbou, jež vás povedou do vlastního nitra, kde budete moci následně pracovat sami na sobě.

Meditace 1

213 Kč
Koleda
Svátky zimního slunovratu jsou v těsné blízkosti katolických Vánoc. Obě tradice jsou součástí našich dějin a o prolínání těchto dvou tradic je deska Tomáše Kočka & Orchestru, album složené z koled oproštěných od všech komerčních pozlátek.

Koleda

179 Kč
Skákal pes...
Klasické dětské písničky v podání sboru Bambini di Praga.

Skákal pes...

213 Kč
Láska jako oliva
Láska jako oliva je první akustická deska Ivana Hlase, díky absenci velké kapely působí velmi přirozeně, nenásilně a zároveň křehce. Vynikající texty mají přesah do skutečné poezie.

Láska jako oliva

269 Kč
Nejkrásnější písničky z českých pohádek
Album obsahuje ty nejkrásnější písničky z českých pohádek.

Nejkrásnější písničky z českých pohádek

158 Kč
El Presidento
Album skupiny Kabát, vydané v říjnu 2022.

El Presidento

521 Kč
Live Flamengo Reunion Session
Záznam podstatné části vystoupení kapely personálně a repertoárově navazující na Flamengo začátku 70. let.

Live Flamengo Reunion Session

479 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 306 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 31 > >>