Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2022

Deník IV. 1974–1989
(1x)
Čtvrtý svazek zachycuje dobu, v níž byl Juráčkův profesní život rozbit, kdy již ani svůj deník nevedl soustavně a kdy řadu let prožil v exilu v Německé spolkové republice, aby se nakonec v roce 1983 vrátil prožít posledních šest let svého života.

Deník IV. 1974–1989

620 Kč
Diference jako princip vědomí a její překonání
Problematika vědomí a vědomí sebe sama jakožto jeho základu je jedním ze stěžejních témat německé klasické filosofie.

Diference jako princip vědomí a její překonání

404 Kč
Doktore, to bude bolet!
Obětavý doktor O'Reilly má zlaté srdce, a třebaže roky běží a on tu a tam zabručí, stojí věrně při svých pacientech v časech úzkosti i radosti. Stále se svými kolegy provozuje lékařskou praxi v irském městečku Ballybucklebo.

Doktore, to bude bolet!

313 Kč
Doživotí
Brilantní vypravěč Billy O’Callaghan ve svém románu přináší velký příběh rodinných vztahů, nevlídných historických okolností a těžkého života v chudé a zkoušené zemi.
Ukázky

Doživotí

269 Kč
Dům na útesu: Tajemství z Cornwallu
Jeden dům, dvě ženy, a rodinná tajemství, úzkostlivě skrývaná po generace, mohou znovu ožít… Rebecca se po smrti své matky probírá jejím prázdným bytem. Začne dopisy, které se hromadí na rohožce, a najde obálku označenou poštou z Cornwallu.

Dům na útesu: Tajemství z Cornwallu

89 Kč
Dům o tisíci patrech
Dům o tisíci patrech je zřejmě nejslavnějším literárním počinem Jana Weisse a zároveň jedním ze základních děl české fantastiky.

Dům o tisíci patrech

242 Kč
Dům v zátoce
(1x)
Lucy plní poslední přání své matky a vrací se do rodného města.

Dům v zátoce

404 Kč
Dvojí způsob víry
(1x)
Martin Buber (1878–1964) začal psát tento sedmnáctidílný esej v Jeruzalémě, v těžkém období občanské války v r. 1948. Předcházela mu léta bádání, přednášek i reflexí na téma pojetí víry, spásy a Mesiáše v judaismu a křesťanství.

Dvojí způsob víry

232 Kč
Evropané
Tři slavné životy a vznik kosmopolitní kultury. Nová kniha renomovaného autora Orlanda Figese strhujícím způsobem líčí kulturní historií Evropy devatenáctého století.

Evropané

594 Kč
Fantastické psaní
Pojďme se společně rozepsat na žánrech, které mladé čtenáře baví. Ať už je to fantasy plné draků, magických předmětů a vrtošivých bohů nebo sci-fi, ve kterých se létá vesmírnými loděmi či ve vznášedlech, cestuje časem a vyjednává s roboty.

Fantastické psaní

170 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100