Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
ostatní

Hlubiny - 20%
(1x)

Autobiografie slavného francouzského volného potápěče Život člověka se odehrává mezi jeho prvním nádechem a posledním výdechem. Ponory Guillauma Néryho jsou časové intervaly mezi jeho posledním výdechem a prvním nádechem.

ostatní
Ukázky

Hlubiny

249 Kč
199 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
ostatní
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Jozef Tiso: kněz, politik, kolaborant - 20%
Životopis katolického kněze a nacionalistického politika Jozefa Tisa (1887 - 1947) a prvního prezidenta Slovenské republiky, vytvořené coby satelitní stát nacistického Německa.
ostatní
Ukázky

Jozef Tiso: kněz, politik, kolaborant

349 Kč
279 Kč
Kolem kolem národních parků USA - 20%
Smí se v USA na kole jezdit po interstate dálnici? Co dělat uprostřed stáda bizonů? Také se vám líbí hoodoos? Víte co v kempu znamená hiker - biker? Máte rádi kochací silnice? Viděli jste už soutěž v chytání býků za ocas?
ostatní
Ukázky

Kolem kolem národních parků USA

66 Kč
53 Kč
Korczak - 20%
Janusz Korczak (22.7. 1878 nebo 1879 – 10. 8. 1942). Během nacistické okupace Polska prokázal neobyčejné hrdinství, ochraňoval své svěřence nejprve ve Varšavě, v židovském ghettu, posléze i na jejich poslední cestě ve vyhlazovacím táboře v Treblince.
ostatní
Ukázky

Korczak

349 Kč
279 Kč
Kvítka v bytě - 20%
(2x)
Mohli bychom si nalhávat, že pokojová kvítka rostou jen z naší lásky. Mohli bychom vám poradit, jak ve tmavém bytě pěstovat světlomilnou rostlinu, a přesvědčivě vám namlouvat, že doma můžete mít kvítka bez péče…
ostatní
Ukázky

Kvítka v bytě

279 Kč
223 Kč
Máme na vybranou - 20%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ostatní
Ukázky

Máme na vybranou

299 Kč
239 Kč
Pavel Callta: Moje momenty - 20%

Autentický deník mladého autora a interpreta o tom, jak je důležité zase vstát a jít dál Pavel Callta si psal deník už od čtrnácti let. A přesně od té doby šel systematicky za svým snem – stát se zpěvákem. Postupně vás seznámí s nejrůznějšími životními křižovatkami, na které se během své cesty dostal.

ostatní
Ukázky

Pavel Callta: Moje momenty

209 Kč
167 Kč
Pověsti moravských hradů a zámků - 20%

Středověké i novější příběhy, legendy a báje, spojené se stovkou moravských hradů a zámků. Vydejte se na některý z hradů a zámků, s nimiž vás seznámí tato kniha.

ostatní
Ukázky

Pověsti moravských hradů a zámků

209 Kč
167 Kč
Procházky Olomoucí - 20%

Krok za krokem olomouckými ulicemi Zažijte královské město Olomouc jinak! Olomouc to není jen katedrála svatého Václava nebo výstaviště Flora. Olomouc to je pestrá architektura, bohatá historie, součást Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

ostatní
Ukázky

Procházky Olomoucí

209 Kč
167 Kč
Rudý Zeman - 20%
(2x)
Rudý Zeman je opět příběhem novinářského pátrání, které jde do hloubky zásadních politických etap Miloše Zemana a jeho vztahů.
ostatní
Ukázky

Rudý Zeman

249 Kč
199 Kč
Specialista - 20%
(1x)

Upřímná a strhující zpověď člena elitní bojové jednotky Navy SEALs Robert O´Neill. Účastník 400 bojových misí, bývalý člen Navy SEALs a žijící legenda. Jeho memoáry, psané s brutální upřímností a doprovázené osobitým černým humorem, vás zavedou nejen do první frontové linie či týlu nepřítele.

ostatní
Ukázky

Specialista

299 Kč
239 Kč
Tomík na cestách - 20%
Dopravní prostředek si vybral vskutku netradiční – tuk-tuk starý 35 let, který si pořídil v Thajsku. Odtud vyrazil přes Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko a další země, dokud po 13 000 kilometrech nedorazil do roka a do dne do České republiky.
ostatní
Ukázky

Tomík na cestách

249 Kč
199 Kč
Trosečník sibiřský - 20%
(1x)
Třetí kniha spisovatelky a ilustrátorky Světlany Glaserové vznikla podle autentických vzpomínek jejího vlastního otce. Na jedné straně bolševické impérium třicátých let 20. století živořící pod krutovládou soudruha Stalina a na druhé malý chlapec, napůl Čech – napůl Rus, který se do té zvrácené doby a rozvrácené země narodil a prožívá zde své dětství.
ostatní
Ukázky

Trosečník sibiřský

209 Kč
167 Kč
Cesta z Fort Prince of Wales k Severnímu ledovému oceánu - 20%
Deník cestovatele Samuela Hearneho, který v 18. století procestoval severní Kanadu.
ostatní
Ukázky

Cesta z Fort Prince of Wales k Severnímu ledovému oceánu

149 Kč
119 Kč
Člověk má dělat to, nač má sílu. Život… - 20%
Než se stal Václav Havel prezidentem, znal Olgu Havlovou jen málokdo. Stačilo pár let, a získala si úctu tisíců spoluobčanů. Dodnes se hovoří o její noblese a aristokratičnosti ducha, o síle její osobnosti. Lze říci o Olze Havlové ještě něco nového, hlubšího a zajímavějšího? Pokouší se o to tento…
ostatní
Ukázky

Člověk má dělat to, nač má sílu. Život…

239 Kč
191 Kč
Divoké trvalky - 20%
Přetvoření vaší zahrady nestojí nic v cestě, už fungují zahradnictví, která mají v nabídce nejrůznější druhy divoce rostoucích domácích trvalek – neboť ty se samozřejmě nikde v přírodě nevykopávají! A autoři knihy předkládají vyzkoušené návrhy...
ostatní
Ukázky

Divoké trvalky

297 Kč
238 Kč
Ella & Kandinský - 20%
(1x)
Během malování na bavorském horském úbočí se mladá Gabriele (Ella) Münterová zamiluje do svého ženatého učitele Vasilije Kandinského.
ostatní
Ukázky

Ella & Kandinský

254 Kč
203 Kč
Heroinové deníky - 20%
Megapříběh přežití, který se stal jedněmi z „nejdrásavějších“ a „nejsrdceryvnějších“ memoárů o závislosti, jaké kdy byly vydány. Rocková hvězda s námi sdílí syrové a fascinující deníkové zápisky z roku, kdy klesla až na dno.
ostatní
Ukázky

Heroinové deníky

299 Kč
239 Kč
Návrhář - 20%
(1x)
Paříž, rok 1944. Celé město oslavuje osvobození Francie a čerstvě vdaná Copper Reilly je uvězněná v nešťastném manželství. Místo, aby se jako novinářka věnovala kariéře, sedí doma a čeká na záletného muže.
ostatní
Ukázky

Návrhář

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 181 - 200 z 264 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 14 > >>