Nejprodávanější tituly - únor 2022
dům a zahrada

Dřevěné terasy - 20%
Terasy z dřevěných materiálů vynikají mnoha přednostmi. Poskytují nám teplo a pohodlí a zároveň jsou atraktivním prvkem zahradní architektury.
dům a zahrada
Ukázky

Dřevěné terasy

195 Kč
156 Kč
Konstrukce ze sádrokartonu - 20%
Konstrukce ze sádrokartonových a sádrovláknitých desek si vydobyly své místo na trhu. Díky svým protipožárním, akustickým a tepelně izolačním vlastnostem se využívají u novostaveb i rekonstrukcích bytových i průmyslových staveb.
dům a zahrada
Ukázky

Konstrukce ze sádrokartonu

135 Kč
108 Kč
Poslušnost i bez vodítka - 11%
Vážení chovatelé psů, chcete vědět, jak proměnit roztěkanost v soustředění a stresovaný uzlíček nervů v psa, který je uvolněný a věří si? A to všechno stoprocentně pozitivními metodami? Leslie McDevittová vám poradí, jak na to.
dům a zahrada

Poslušnost i bez vodítka

314 Kč
279 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 6%
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
dům a zahrada

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
319 Kč
Sklepy v zahradě - 11%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely?
dům a zahrada

Sklepy v zahradě

206 Kč
183 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - 14%
(1x)
Velkou předností této knížky je, že ji může používat opravdu každý a to kdekoli a kdykoli, pro psy jakéhokoli plemene, různých povah a stáří.
dům a zahrada

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

278 Kč
239 Kč
4týdenní výchovný program pro psy - 14%
V této přehledné a moderní příručce máte den po dni, týden po týdnu připravený výchovný program pro vašeho psa, který si oba hezky užijete a na konci bude dobře vychovaný společník.
dům a zahrada

4týdenní výchovný program pro psy

232 Kč
199 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 11%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
dům a zahrada

Lidé a psi: Střet kultur

314 Kč
279 Kč
Biozahrada - Praktická příručka - 11%
Přírodní pěstování ovoce a zeleniny nejen přináší na náš stůl o mnoho chutnější jídlo než je zvykem; vede nás také ke kořenům naší existence a umožňuje nám zcela bezprostředně poznávat smysl našeho života.
dům a zahrada

Biozahrada - Praktická příručka

179 Kč
159 Kč
Výchova malých psů - 11%
Světem na malých tlapkách. Psi malých plemen jsou ideální kamarádi - cítí se dobře v městském bytě, jsou bezproblémovými průvodci na cestách a potřebují méně pohybu než ti velcí. Ale i oni jsou opravdoví psi.
dům a zahrada

Výchova malých psů

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 121 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>