Nejprodávanější audioknihy - únor 2022
historické osobnosti

Člověk má dělat to, nač má sílu - 11%
(2x)
Než se stal Václav Havel prezidentem, znal Olgu Havlovou jen málokdo. Stačilo pár let, a získala si úctu tisíců spoluobčanů. Dodnes se hovoří o její noblese a aristokratičnosti ducha, o síle její osobnosti
historické osobnosti

Člověk má dělat to, nač má sílu

242 Kč
215 Kč
100 x TGM - 11%
100 moudrých i vtipných, slavných i neznámých, ale vždy zajímavých výroků T. G. Masaryka, které mohou být užitečné a posloužit k zamyšlení i v současnosti. Malá čítanka Masarykových výroků s komentářem a výkladem, která TGM přibližuje dnešním čtenářům.
historické osobnosti

100 x TGM

224 Kč
199 Kč
Jiný TGM - 11%
(3x)
Pavel Kosatík sestavil Masarykův plastický obraz pro 21. století. Jiný TGM je pro všechny, kdo přemýšlejí o české demokracii a o tom, jak ji udržet. Zároveň přináší víc života a pochybností než pomníků a svatých obrázků.
historické osobnosti

Jiný TGM

359 Kč
319 Kč
Neznámí hrdinové - 11%
Byli ochotni položit život i za nás – skuteční hrdinové, na které se velmi rychle zapomnělo, nebo zůstali úplně neznámými – služka u Heydrichů, která riskovala život pro druhé, popravený profesor příbramského gymnázia, jehož osud inspiroval vznik povídky a filmu Vyšší princip, „táta parašutistů“, rozvědčík od Berounky a jiní.
historické osobnosti

Neznámí hrdinové

224 Kč
199 Kč
Havel - 11%
(6x)
Zvuková verze biografie podrobně postihující nesmírně zajímavé osudy Václava Havla, velké osobnosti naší země.
historické osobnosti

Havel

335 Kč
298 Kč
Masaryk aktuální - 6%
Přednášky promlouval Milan Machovec v letech 1993-1994 ve vlastním bytě k tématu Masaryk aktuální. Na 4 CD se profesor Machovec věnuje T.G. Masarykovi v těchto oblastech: Čím je dnes aktuální TG.M.?; Masaryk proti všem; Poslancem Říšského sněmu ...
historické osobnosti

Masaryk aktuální

417 Kč
392 Kč