Nejprodávanější Kniha - únor 2022
relaxace a cvičení

Jógové pohádky - 11%
Jóga je báječným doplňkem pohybových aktivit, zvládnou ji děti již od tří let, učí je poznávat svoje tělo i duši, relaxovat, rozvíjet tvořivost a fantazii i sociální vztahy. V knize najdete 12 jógových pohádek, které vždy doplňuje krátká jógová rozcv
relaxace a cvičení

Jógové pohádky

233 Kč
207 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
relaxace a cvičení

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Jóga - 11%
Rádi byste si zacvičili jógu doma, ale nevíte přesně, jak na to? Nicole Reese, zkušená cvičitelka jógy, vás pomocí doprovodných fotografií názorně provede postupnými kroky celou sestavou.
relaxace a cvičení

Jóga

350 Kč
311 Kč
Jóga pro zdravá záda - 11%
Jóga pro zdravá záda je jedinečný koncept, ve kterém jsou spojeny nejlepší cviky z gymnastiky a terapie zad a čchi-kung v kombinaci s vhodnými jógovými cviky.
relaxace a cvičení

Jóga pro zdravá záda

306 Kč
272 Kč
O bolesti zad - 11%
(1x)
Léčení konkrétní nemoci často převažuje nad uzdravováním nemocného. To jsou zcela zásadní myšlenky doktora Jana Hnízdila a fyzioterapeutky Zuzany Baluchové, které představují ve své knize na dnes velmi frekventované problematice bolestí zad.
relaxace a cvičení

O bolesti zad

179 Kč
159 Kč
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
relaxace a cvičení
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Pránájáma - technika dechu - 11%
Jedna ze základních prací o józe zaměřená na techniku dechu.
relaxace a cvičení
Ukázky

Pránájáma - technika dechu

268 Kč
238 Kč
Zdokonaluji se v józe - 11%
Druhý díl slavného triptychu, ve kterém se adept jógy seznámí s řadou ásan, kterými může obohatit nacvičenou sérii, a získá množství informací z oblasti životosprávy.
relaxace a cvičení

Zdokonaluji se v józe

214 Kč
190 Kč
Fascie. Anatomie, poruchy a ošetření - 11%
Fascie jsou kontinuální pojivovou tkání. Kniha je základním studijním materiálem pro fyzioterapeuty a maséry a nové informace zde jistě najdou i mnozí lékaři.
relaxace a cvičení

Fascie. Anatomie, poruchy a ošetření

432 Kč
384 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 37 položek
1 2 3 4 > >>