Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2022
zdraví a výchova dětí

Máma není služka, máma je dáma - 11%
(4x)
Knížka krátkých fejetonů o výchově a o tom, jak to vlastně udělat, aby doma bylo dobře. Marek Herman zkoumá svět malých dětí, porovnává ho s pohledem nás dospělých a hledá základní kameny, na kterých lze postavit rodinnou pohodu.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Máma není služka, máma je dáma

260 Kč
231 Kč
Přetrvávající primární reflexy - 11%

V českém prostředí unikátní publikace o přetrvávajících primárních reflexech, je určena širokému spektru čtenářů a zejména těm, kteří se snaží vyřešit příčinu lavinovitě narůstajících problémů dnešních dětí s učením a chováním.

zdraví a výchova dětí

Přetrvávající primární reflexy

441 Kč
392 Kč
Moje písničky - 11%
Oblíbená knížka nabízí výběr textů více než čtyř desítek známých lidových písniček. Obsahuje notovou přílohu. Ilustrace Heleny Zmatlíkové plné poezie i humoru . Pro malé i dospělé čtenáře.
zdraví a výchova dětí

Moje písničky

234 Kč
208 Kč
Sociální dovednosti v mateřské škole - 11%
Publikace je ojedinělou metodikou s množstvím her a technik určených k rozvoji sociálních dovedností dětí předškolního, i raného školního věku.
zdraví a výchova dětí

Sociální dovednosti v mateřské škole

269 Kč
239 Kč
Nápadníček - 11%
Kniha aktivit pro MŠ se zaměřuje na široký repertoár různých druhů činností: témata pro ranní kruh, výtvarné práce, hry s písmenky a textem, manipulační stolní hry, hudební aktivity, pokusy a objevy, konstrukční hry, sebeobslužné dovednosti...
zdraví a výchova dětí

Nápadníček

242 Kč
215 Kč
Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat - 11%
Kniha Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat, je populárně naučnou knihou, která vás provede těmi nejvýznamnějšími obdobími v životě dítěte.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat

251 Kč
223 Kč
Zábava se samolepkami pro dvouleté - 11%
Nalepuj, hraj si a bav se! Pojď si užít zábavu s touto knihou plnou aktivit, které jsou vytvořeny tak, aby u dětí rozvíjely jemnou motoriku a představivost.
zdraví a výchova dětí

Zábava se samolepkami pro dvouleté

89 Kč
79 Kč
Velbloud a Ibis - 11%
(1x)
Autorka namalovala do nemocnice dětem na skleněné dveře dvojice zvířat. Pak k nim napsala jejich příběhy. Nakonec zvířata došla do této knížky, můžete si o nich číst, skládat, vystřihovat je a obydlet jimi pestrý prales uvnitř knihy.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Velbloud a Ibis

189 Kč
168 Kč
Jsi tam, brácho? - 11%
(3x)
Knížka je sympatickou pozvánkou do světa Marka Hermana a Jiřího Haldy. Tihle dva chlapíci jezdí neúnavně po celé republice a přednášejí o výchově dětí a hledání sama sebe. Středobodem jejich světa je rodina a malé děti do šesti let.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Jsi tam, brácho?

251 Kč
223 Kč
A-Ž půjdeš do školy: Pro kluky, co se neztratí - 11%
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka? Jedinečná obrázková knížka, která provede čerstvé školáky abecedou a zároveň školním prostředím.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

A-Ž půjdeš do školy: Pro kluky, co se neztratí

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 231 položek
1 2 3 .. 24 > >>