Nejprodávanější Kniha - únor 2022
věda, technika, medicína

Vědci, vynálezci a podnikatelé v Českých zemích - 11%
Tomáš Baťa, Václav Klement, Emil Kolben, František Křižík, Emil Škoda. Všichni jsme ta jména někdy slyšeli. S plody práce těchto významných vynálezců, podnikatelů, průmyslníků se setkáváme v každodenním životě.
věda, technika, medicína

Vědci, vynálezci a podnikatelé v Českých zemích

179 Kč
159 Kč
Prolomený kód života - 11%
(2x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
věda, technika, medicína

Prolomený kód života

449 Kč
399 Kč
Afrika – náhody a jiná dobrodružství - 20%

Život není to co chceme, ale to co máme. V 19 kapitolách rekapituluje autor, lékař a univerzitní učitel, události, které náhodným a nečekaným způsobem zasáhly do jeho života, zavedly ho do mnoha zemí světa, přinesly někdy neobvyklý nápad nebo impulz

věda, technika, medicína

Afrika – náhody a jiná dobrodružství

290 Kč
232 Kč
Debaty bez cenzury
Kniha přináší sepsané záznamy z inspirativních debatních Clubů J. E. Purkyně moderovaných Pavlínou Wolfovou, Romanem Šmuclerem, Štěpánem Svačinou a dalšími.
věda, technika, medicína

Debaty bez cenzury

341 Kč
Paní Curieová - 11%
(5x)
Životopis, jehož autorkou je dcera Skłodowské Eve, není jen popisem její vědecké dráhy, ale také pohledem zevnitř, plastickým vylíčením celé osobnosti této výjimečné ženy, jejích nadějí i zklamání, radostí i bolesti.
věda, technika, medicína

Paní Curieová

358 Kč
318 Kč
Život na uzdě - 11%

"Poznávat svět kolem nestačí: musíme poznat i sami sebe"

Žijeme v éře paradoxů: zatímco společnost bohatne, my lidé nejsme šťastnější. Psychických problémů přibývá a mnozí z nás hledají úlevu tam, kde není. Co se to s námi vlastně děje?

věda, technika, medicína

Život na uzdě

314 Kč
279 Kč
Darwin - 11%
Charles Darwin je velká osobnost, která změnila svět. Jeho revoluční teorie evoluce přirozeným výběrem byla ve své době kontroverzní a vysmívaná, platí ale už více než 150 let. Bohatě ilustrovaná kniha vás provede Darwinovým životem profesním, jeho slavnou cestou na Galapágy, ale i jeho životem soukromým.
věda, technika, medicína

Darwin

314 Kč
279 Kč
3 000 pilotů - 11%
Kniha je mozaikou leteckých životních příběhů pilotů, techniků a vůbec lidí od letectva, které osud zavál do Košic. Pro nekteré to byla jen krátká epizoda, ale jsou i tací, kteří létání v Košicích obětovali celý život.
věda, technika, medicína

3 000 pilotů

333 Kč
296 Kč
Vědci, vynálezci a podnikatelé v Českých zemích 4. - 11%
Ve čtvrtém svazku o pozoruhodných českých vědcích, vynálezcích a podnikatelích se opět setkáme s postavami, které ovlivnily mnohá odvětví a inspirovaly řadu mladých badatelů.
věda, technika, medicína

Vědci, vynálezci a podnikatelé v Českých zemích 4.

224 Kč
199 Kč
A dolu musíš - 11%
Kniha popisuje cestu jednoho z mnoha chlapců za jeho snem – stát se pilotem. Je situována do období do roku 1964 a ukazuje postupné překonávání překážek na cestě k tomu, být pilotem v té době u nás nejmodernějšího přepadového letounu Mig 21 PF.
věda, technika, medicína

A dolu musíš

207 Kč
184 Kč