Nejprodávanější knihy - únor 2022
Humanitní obory

Péče o duchovní potřeby nemocných v ošetřovatelské praxi
Cílem monografie je komplexní a systematické zpracování problematiky spirituality a religiozity – od teorie přes interpretaci výsledků vědeckého výzkumu k implikacím v klinické praxi.
Humanitní obory

Péče o duchovní potřeby nemocných v ošetřovatelské praxi

134 Kč
Čtení – reflexe – interpretace - 11%
Předkládaná publikace přináší elementární uvedení do práce s textem a interpretace. Je určena především začínajícím vysokoškolským studentům humanitních oborů a filosofie, avšak také učitelům na gymnáziích a středních školách.
Humanitní obory
Ukázky

Čtení – reflexe – interpretace

171 Kč
152 Kč
Česká vzdělanost - 11%
Monografie se zabývá fenoménem česká vzdělanost, který je sice často pojednáván v mediálních i odborných textech, ale zůstává nedefinován a neobjasněn.
Humanitní obory

Česká vzdělanost

392 Kč
348 Kč
Místa kultury - 11%
(1x)
Homi K. Bhabha patří mezi nejznámější současné představitele akademické větve post-koloniálních studií, působí jako profesor anglické a americké literatury a jako ředitel Humanities Center na Harvardské Univerzitě v USA.
Humanitní obory

Místa kultury

396 Kč
352 Kč
Sociální politika - 11%
Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální politiky v systému politiky státu.
Humanitní obory

Sociální politika

224 Kč
199 Kč
Anatomie 1 - 14%
(1x)
První díl učebnice obsahuje anatomii celého pohybového aparátu. Profesor MUDr. Radomír Čihák, DrSc., a prof. MUDr. Miloš Grim, DrSc., jej opět upravili, aktualizovali a doplnili podle posledních poznatků.
Humanitní obory

Anatomie 1

1 813 Kč
1 559 Kč
Pedagogika pro učitele - 14%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
Humanitní obory

Pedagogika pro učitele

464 Kč
399 Kč
Dějiny pedagogiky - 14%
Publikace je nezbytným studijním materiálem pro studenty učitelství všech fakult a všech oborů na fakultách pedagogických.Tematizuje problematiku dějin výchovy a vzdělání v období novověku a v době moderní, sleduje období 17. až poloviny 20. století.
Humanitní obory
Ukázky

Dějiny pedagogiky

334 Kč
287 Kč
Slovník řeckočeský - 6%
Reprint nehomérovského slovníku řeckočeského.
Humanitní obory

Slovník řeckočeský

978 Kč
920 Kč