Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2022
sci-fi

Čarodějčin syn - 17%
(3x)
Ten, v jehož schopnosti nikdo nevěří, se stane zachráncem. Matka dvojčat Neda a Tama je čarodějka, svá kouzla uchovává ve sklepě v hliněném hrnci. Jednoho dne se jeden z chlapců nešťastnou náhodou utopí...
sci-fi
Ukázky

Čarodějčin syn

238 Kč
198 Kč
Divoké karty II. - 58%
(1x)
Mimozemská nákaza udeřila krátce po skončení druhé světové války. Devadesát procent nakažených zemřelo. U některých přeživších se však vyvinuly mimořádné schopnosti, jiní skončili těžce postižení.
sci-fi
Ukázky

Divoké karty II.

238 Kč
99 Kč
Král Špunt
(1x)
Komiks z tajemných moří.
sci-fi

Král Špunt

89 Kč
Parazit - 64%
(1x)
Před třiceti lety Roberto Diaz a Trina Romano, odborníci na bioterorismus, nechali uprostřed západoaustralské pustiny srovnat se zemí celou vesnici, když zjistili, že její obyvatele krutě pozabíjela parazitická houba či plíseň....
sci-fi

Parazit

278 Kč
99 Kč
Já, Finis - 11%
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
sci-fi
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
318 Kč
Konec civilizace - 9%
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.
sci-fi

Konec civilizace

314 Kč
287 Kč
Hořká setba - 58%
Píše se rok 1939. Na straně nacistů se k boji chystají nadlidé, na straně Britů démoni. Co čeká obyčejného člověka, který se mezi ně připlete?
sci-fi
Ukázky

Hořká setba

238 Kč
99 Kč
Mechanický pomeranč - 11%
(3x)
Vůdce mladých londýnských násilníků Alex tráví většinu svého času konzumací drog, přepadáním bezbranných obětí a poslechem Beethovenovy hudby.
sci-fi

Mechanický pomeranč

296 Kč
263 Kč
Spasitel - 11%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi

Spasitel

134 Kč
119 Kč
Nadace - 11%
(4x)
První díl šestidílného románového cyklu, považovaného za jedno z nejvýznamnějších děl světové science fiction.
sci-fi

Nadace

241 Kč
214 Kč
Poseidonia
První chorvatský steampunkový román! Neobyčejné dobrodružství odehrávající se koncem 19. století v Paříži, Monte Carlu, Londýně, ale zejména uprostřed nekonečných vod jižního Atlantiku dýchá nadsázkou, erotikou a jedinečnou atmosférou fin de siecle.
sci-fi

Poseidonia

80 Kč
Urbo Kune - 64%
(3x)
Příběh knihovníka Mikuláše Jelena, který odchází za prací do nového hlavního města Evropy jménem Urbo Kune. Město si žije vlastním tajným životem a Mikuláš se roli, kterou v tajném plánu města sehrává, musí učit přímo na jevišti.
sci-fi
Ukázky

Urbo Kune

278 Kč
99 Kč
Vyhlídka na věčnost - 11%
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
sci-fi

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
399 Kč
Star Wars - Vrcholná Republika -  Sílící bouře - 11%
Duch jednoty se pod vedením kancléřky Republiky Liny Soh šíří do galaxie a Jediové na nově otevřené stanici Maják Hvězdosvit jsou jeho předvojem.
sci-fi
Ukázky

Star Wars - Vrcholná Republika - Sílící bouře

359 Kč
319 Kč
0 Tu, svazek druhý - 11%
(5x)
0 TU je historickým životopisem pojednávajícím o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby.
sci-fi

0 Tu, svazek druhý

403 Kč
358 Kč
0 Tu, svazek první - 11%
(25x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

sci-fi
Ukázky

0 Tu, svazek první

403 Kč
358 Kč
Dům o tisíci patrech - 11%
Dům o tisíci patrech je zřejmě nejslavnějším literárním počinem Jana Weisse a zároveň jedním ze základních děl české fantastiky.
sci-fi

Dům o tisíci patrech

242 Kč
215 Kč
Kronův odkaz - 11%
Závěrečný díl trilogie z dystopického velkoměsta Attiona City.
sci-fi

Kronův odkaz

404 Kč
359 Kč
Červený trpaslík - Omnibus - 11%
Liiterární podoba kultovního televizního sci-fi seriálu zahrnující čtyří díly (Nekonečno vítá ohleduplné řidiče, Lepší než život, Poslední člověk a Pozpátku).
sci-fi

Červený trpaslík - Omnibus

889 Kč
790 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 4. - Sbohem, a dík za ryby - 11%
Čtvrtá část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
sci-fi

Stopařův průvodce Galaxií 4. - Sbohem, a dík za ryby

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 164 položek
1 2 3 .. 9 > >>