Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
zdravá výživa

Osobní receptář pro zdraví a pohodu - 20%
(1x)

Rovnováhu máte na dosah. Pokračování bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví. Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců.

zdravá výživa
Ukázky

Osobní receptář pro zdraví a pohodu

349 Kč
279 Kč
Jídlo na prvním místě - 20%
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdravá výživa
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
207 Kč
Domácí levandulová kuchařka - 20%
Sbírka kuchyňských levandulových receptů pokrývá široké spektrum pokrmů - od polévek přes hlavní chody, přílohy, dezerty, sirupy, smoothie, džemy, různé pochutiny, až po kořenící směsi..
zdravá výživa
Ukázky

Domácí levandulová kuchařka

199 Kč
159 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
zdravá výživa
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Bezlepkové kváskové pečení - 20%

Upečte si sami doma bezlepkový kváskový chléb, Chleban s An!   Myslíte si, že upéct si vlastní chleba bez lepku bude složité? Autorka této knihy vás přesvědčí, že ne. Sama má celiakii, čerpá tedy z vlastních zkušeností a navíc moc dobře ví, co vás trápí.

zdravá výživa
Ukázky

Bezlepkové kváskové pečení

189 Kč
151 Kč
Hravé fit recepty - 20%
77 receptů! Sen o dokonalé postavě a současně opravdu dobrém sladkém jídle nemusí být jen snem! Známá česká instagramová bloggerka @baru_svobb o tom přesvědčuje každý den desetitisíce svých fanoušků. Fascinuje svou skvělou postavou a současně záplavou lahodných receptů, které jsou připraveny z plnohodnotných surovin a často využívají vydatnosti proteinů.
zdravá výživa
Ukázky

Hravé fit recepty

209 Kč
167 Kč
Jak ovlivnit nadváhu a obezitu - 20%
Nadváha a obezita... Dvě hrozby moderního světa. Kdo z nás alespoň jednou za život nevyzkoušel byť jedinou "zaručeně fungující" dietu a nečekal na zázračný výsledek, který se buď nedostavil, nebo zase velice rychle zmizel.
zdravá výživa
Ukázky

Jak ovlivnit nadváhu a obezitu

144 Kč
115 Kč