Nejprodávanější knihy - únor 2022
naučné

Můj deník - 11%
Do deníčku, který pro vás vymyslela Marta Jandová, si budete chtít zapisovat v jednom kuse.
naučné

Můj deník

314 Kč
279 Kč
Nezkreslená věda - 11%
(1x)
Rozsvítit žárovku, polknout prášek, zapnout počítač – to všechno nám připadá docela normální. Jenže za každou z těch věcí se skrývají geniální vědecké objevy a vynálezy. Že věda je nuda? Ani náhodou!
naučné
Ukázky

Nezkreslená věda

446 Kč
396 Kč
Pozdě bycha honiti - 11%
(2x)
Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.
naučné

Pozdě bycha honiti

269 Kč
239 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
naučné
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
10 dobrodružných únikovek - 11%
Přicházíte rádi na kloub záhadám?
naučné

10 dobrodružných únikovek

233 Kč
207 Kč
Čechov & - 11%
"3. svazek ediční řady Největší dramatici" Stejně jako předchozí svazky tohoto cyklu chce i díl věnovaný ruské divadelní tvorbě přiblížit čtenářům nejslavnější díla vybraných dramatiků.
naučné

Čechov &

404 Kč
359 Kč
Český, česká, české - 11%
České, moravské i slezské – všechno je tu hezké!
naučné

Český, česká, české

242 Kč
215 Kč
Sociální sítě - A to funguje jak?
Sociální sítě zajišťují v moderní době komunikaci nejen mezi mnoha mladými. Přečtěte si, jak je používat ve zdravé míře a na co si dát na sítích pozor.
naučné

Sociální sítě - A to funguje jak?

71 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
naučné
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Dědečku, vyprávěj o světě - 11%
Dědečku, vyprávěj o světě je dalším pokračováním oblíbené série knížek o zvídavé Viktorce a laskavém a moudrém dědečkovi.
naučné

Dědečku, vyprávěj o světě

323 Kč
287 Kč
Matěj mapuje výtvarné umění - 11%
Ilustrovaný průřez českým výtvarným uměním od talentovaného autisty a jeho mámy.
naučné

Matěj mapuje výtvarné umění

314 Kč
279 Kč
Matematický čert - 11%
(1x)
Dvanáctiletý Robert nesnáší svého učitele matematiky, protože ten nechává své žáky řešit nudné úlohy a ještě ke všemu jim zakazuje používat kalkulačku. Ale potom Robert potká ve snu Číselného čerta, který jako zázrakem vzbudí jeho zájem o matematiku.
naučné

Matematický čert

359 Kč
319 Kč
Nezapomenutelné události - 11%
Existují události, které se odehrávají každý den a nikdo se nad nimi ani nepozastaví. Milníky lidské historie v ilustrované publikaci pro zvídavé školáky
naučné

Nezapomenutelné události

269 Kč
239 Kč
Záhady vesmíru - 11%
Putujte s námi ze Země až do hlubin vesmíru, kde potkáte podivuhodné planety, daleké hvězdy a fascinující galaxie. Tato nádherná encyklopedie odhaluje tajemství více než stovky nebeských těles, přibližuje nejnovější vědecké objevy atd.
naučné

Záhady vesmíru

539 Kč
479 Kč
Zpět o sto let na výlet - 11%
Vojta s Klárkou jsou opět tu a tentokrát se společně vydávají na cestu 20. stoletím. Jak se tlučou špačci, jak dopadne setkání s německým vojákem nebo s partyzány? Mohou přijet v tanku kamarádi? Jak to vypadalo ve škole za normalizace, co to byl prvo
naučné

Zpět o sto let na výlet

179 Kč
159 Kč
Venku - 11%
Kolem nás je tolik věcí, které stojí za objevení. A taky tolik otázek. Kdo tu zanechal kůži a proč? Jak se pohybují žížaly? A mají nos? Proč ptáci zpívají? Žijí u nás želvy? K čemu jsou rostlinám květy? Proč spí netopýři hlavou dolů?
naučné
Ukázky

Venku

495 Kč
440 Kč
Bylinkář - 11%
(2x)
Za doprovodu krásných a detailních ilustrací se v této knize děti naučí, jak léčivé byliny správně rozpoznat, sbírat, sušit, lisovat do herbářů i jak z nich vyrábět masti nebo tinktury.
naučné
Ukázky

Bylinkář

446 Kč
396 Kč
Řeky - 11%

Vydejte na vzrušující plavbu po životodárných řekách, mořích a oceánech naší planety. Voda je od nepaměti tajemným živlem. V podobě životodárných řek utváří krajinu a dává vzniknout civilizacím.

naučné

Řeky

449 Kč
399 Kč
Jak postavit železnici - 11%
Až někdy pojedete vlakem, zkuste si představit krajinu před vznikem železnice. Všechny ty mosty, tunely a nádraží totiž působí dojmem, jako by tu byly odjakživa.
naučné
Ukázky

Jak postavit železnici

323 Kč
287 Kč
Psi - Příběhy z celého světa - 11%
V této knize plné nádherných fotografií se blíže seznámíte s nejznámějšími psími plemeny, dozvíte se základní informace o výchově a výcviku psa a poznáte aktivity, které se svým miláčkem můžete provozovat.
naučné
Ukázky

Psi - Příběhy z celého světa

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 63 položek
1 2 3 4 > >>