Nejprodávanější tituly - únor 2022
Severní Amerika

Promised Land - 11%
(1x)
A riveting, deeply personal account of history in the making - from the president who inspired us to believe in the power of democracy.
Severní Amerika

Promised Land

899 Kč
799 Kč
Encyklopedie vúdú - 11%
Více než 900 hesel a téměř 400 stran činí z této encyklopedie nepostradatelný zdroj informací pro každého zájemce o haitské náboženství a magii i o haitskou kulturu jako takovou.
Severní Amerika

Encyklopedie vúdú

446 Kč
396 Kč
Americký deník - 11%
(1x)
Americký sen v podání českého youtubera.
Severní Amerika

Americký deník

269 Kč
239 Kč
Matka diplomatka - 11%
Dana Huňátová působila v letech 1992–2014 jako velvyslankyně ve Finsku, Egyptě a Malajsii a jako generální konzulka v Chicagu.
Severní Amerika

Matka diplomatka

314 Kč
279 Kč
Taje grónského života - 11%
Název knihy Taje grónského života přesně přibližuje čtenáři její obsah. Protože co může být tak tajemného a zároveň tak určujícího pro kulturu a národ, jako jsou jeho báje, mýty, legendy a pohádky, všechny ty zlé přízraky, kouzelné bytosti a šamani?
Severní Amerika
Ukázky

Taje grónského života

404 Kč
359 Kč
New York - Lonely Planet
Epicentrum umění. Metropole nákupů a gastronomie. Diktátor trendů. New York kraluje mnoha oborům a každému návštěvníkovi nabízí neodolatelné lahůdky.S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet se dostanete přímo k srdci města!
Severní Amerika

New York - Lonely Planet

269 Kč
Route 66 - 11%
Tato kniha fotografií představuje prostřednictvím úžasných snímků a odborně pojatých textů památky a zajímavosti na Route 66, navede vás ale i na některá další místa, k nimž se vyplatí udělat si zajížďku.
Severní Amerika

Route 66

719 Kč
639 Kč
Ztroskotání - 11%
(1x)
Ztroskotání jsou považována za jednu z nejvýznamnějších písemných památek dokumentujících španělské zámořské plavby.
Severní Amerika

Ztroskotání

223 Kč
198 Kč
Západ USA - Lonely Planet
Bujné lesy pacifického severozápadu. Sluncem políbené kalifornské pláže. Uzoučké stezky stíněné stromy ve Skalnatých horách. Karmínové skály a svědecké vrchy v Utahu. Na západě USA najdete krajinu pro každou náladu a každé dobrodružství.
Severní Amerika

Západ USA - Lonely Planet

314 Kč
Kuba - stručná historie států - 11%
Pestré dějiny ostrovního karibského státu - Kuby, která je dnes známá především díky kontroverzní postavě diktátora Fidela Castra, z pera předního amerikanisty prof. J. Opatrného.
Severní Amerika

Kuba - stručná historie států

126 Kč
112 Kč