Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
světové dějiny

V pavučinách času - 20%
(5x)
Historik Jaroslav Čechura je bytostný vypravěč, který dovede historické děje zpřítomňovat živým a neotřelým způsobem. Činí tak ve svých knihách, odborných článcích, ale i v popularizačním rozhovorech. Kniha V pavučinách času.
světové dějiny
Ukázky

V pavučinách času

249 Kč
199 Kč
Atentát na Reinharda Heydricha - 20%
(2x)
Druhý svazek komentované edice více než 500 německojazyčných dokumentů (opatřených doslovným českým překladem), vzniklých v okruhu působnosti německé politické a policejní správy v tzv. protektorátu Čechy a Morava nebo v ústředních německých úřadech.
světové dějiny
Ukázky

Atentát na Reinharda Heydricha

200 Kč
160 Kč
Pravomil Raichl - 20%
Pravomil Raichl se na začátku 2. světové války, při pokusu o překročení hranice Sovětského svazu, dostal do Gulagu, pak jako československý voják bojoval a došel z Buzuluku až do Československa.
světové dějiny
Ukázky

Pravomil Raichl

199 Kč
159 Kč
Z dějin české každodennosti - 20%
(1x)
Druhé, doplněné vydání úspěšné obsáhlé publikace pojednávající o každodenním životě v českých zemích v 19. století.
světové dějiny
Ukázky

Z dějin české každodennosti

270 Kč
216 Kč
Mossad - 20%
Nedílnou součástí izraelských dějin byl a dodnes je nemilosrdný zákulisní boj izraelských tajných služeb. Právě ty izraelské si oprávněně vydobyly po celém světě reputaci obávaného a efektivního nástroje v boji proti teroristickým skupinám.
světové dějiny
Ukázky

Mossad

288 Kč
230 Kč
Štěchovický poklad – konec legend - 20%
Proč se za desítky let nepodařilo najít slavný štěchovický poklad? Protože romantický příběh o bednách plných zlata je falešná stopa a největší lež Třetí říše.
světové dějiny
Ukázky

Štěchovický poklad – konec legend

299 Kč
239 Kč
Dívky, které přežily holokaust - 20%

Přežily největší genocidu… a našly odvahu o ní vyprávět. „Řekla jsi mi, že chceš žít…“ – uslyšela Zosia od své matky. A pak společně uprchly z koncentračního tábora Majdanek. Více než 70 let po konci války se rozhodla vyprávět svůj příběh – stejně jako 6 dalších žen, které jejich židovský původ odsoudil ke ztrátě dětství a boji o život.

světové dějiny
Ukázky

Dívky, které přežily holokaust

279 Kč
223 Kč
Hedvábné stezky - 20%
(3x)

Monumentální publikace, která představuje historii světa v nových souvislostech Dějiny se mnohdy ubíraly jinými cestami, než jsme si doposud mysleli. Přelomové dílo britského autora sleduje historii perspektivou „hedvábných cest“ – tras, které spojovaly země i kontinenty a vytvářely globální svět dávno před moderní dobou.

světové dějiny
Ukázky

Hedvábné stezky

469 Kč
375 Kč
Checkpoint Charlie - 20%
(2x)
Nový strhující pohled na dějiny berlínské zdi, především slavného hraničního přechodu Charlie, jenž se stal symbolem studené války, střetu o moc mezi Západem a Východem.
světové dějiny
Ukázky

Checkpoint Charlie

298 Kč
238 Kč
Nacistické poklady a StB - 20%
Více než čtyřicet let se Státní bezpečnost pokoušela najít domnělé nacistické poklady. Mnohokrát skončilo nadějné hledání monstrózní blamáží, ale několikrát byla velmi blízko. V některých případech dokonce byla na správném místě, jen přišla jako druhá v pořadí.
světové dějiny
Ukázky

Nacistické poklady a StB

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 131 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>