Nejprodávanější tituly - únor 2022
film, televize a divadlo

Deník IV. 1974–1989 - 11%
(1x)
Čtvrtý svazek zachycuje dobu, v níž byl Juráčkův profesní život rozbit, kdy již ani svůj deník nevedl soustavně a kdy řadu let prožil v exilu v Německé spolkové republice, aby se nakonec v roce 1983 vrátil prožít posledních šest let svého života.
film, televize a divadlo

Deník IV. 1974–1989

620 Kč
551 Kč
Havel: Pomsta bezmocných - 11%
(1x)
Zcela nový pohled na život a tvorbu Václava Havla od uznávaného polského bohemisty. Dramatik s talentem od Boha, brilantní politik, věrný kamarád a charismatický muž s velkými ambicemi.
film, televize a divadlo

Havel: Pomsta bezmocných

404 Kč
359 Kč
Doba temna - 11%
(2x)

Zpráva o těžkostech triviální reality od populární komičky.

Skončíš v nenáviděné práci v ofisu, začneš chápat, že podobnou přítrž by si zasloužilo i tvé manželství, konečně se odvážíš vnímat sama sebe a své potřeby a bum!

film, televize a divadlo

Doba temna

269 Kč
239 Kč
Divadlo Járy Cimrmana po padesátce... - 11%
(1x)

Od založení Divadla Járy Cimrmana uběhlo neuvěřitelných 55 let.

V této knize je zaznamenán kompletní vývoj legendárního souboru od počátků v rozhlasovém pořadu Nealkoholická vinárna U Pavouka přes normalizační nucené přesuny, změnu režimu a odchod Ladislava Smoljaka až po nucené přestávky v účinkování v době koronavirové pandemie. Jde o historii divadla zpracovanou sezonu po sezoně. Je v ní zahrnuto co možná nejvíce zajímavých informací za 55 let jeho působení. Unikátní jsou autentické vzpomínky, které herci poskytli autorovi v průběhu posledních dvou let. Knihu doplňuje řada dobových, dosud nepublikovaných, fotografií a zajímavých dokumentů.

Dá se s nadsázkou říci, že jde o neobjevenou truhlu se spisy o historii DJC, které se jen velmi těžko hledají v takto ucelené podobě.

Nechť vám tato kniha přinese okamžiky radosti i chvíle k zamyšlení.

film, televize a divadlo

Divadlo Járy Cimrmana po padesátce...

449 Kč
399 Kč
Dneska už se tomu směju - 11%
(1x)
Do světa filmu bývalou manekýnku a fotomodelku Adinu Mandlovou uvedl Hugo Haas, který byl jistou dobu jejím intimním přítelem.
film, televize a divadlo

Dneska už se tomu směju

269 Kč
239 Kč
Petr Brukner - 11%

Knižní rozhovor s všestranným umělcem vede novinář a rozhlasový moderátor Vladimír Kroc, autor úspěšného rozhlasového seriálu Zvuková kronika Divadla Járy Cimrmana.

film, televize a divadlo
Ukázky

Petr Brukner

357 Kč
318 Kč
Veronika Žilková: Dělte dvěma - 11%
(1x)
Populární herečka i životem ostřílená žena a matka se u příležitosti 60. narozenin ohlíží za svým životem a kariérou.
film, televize a divadlo

Veronika Žilková: Dělte dvěma

359 Kč
319 Kč
Divadelní ústav 1959 - 2009 - 11%
Publikace obsahuje základní údaje o historii i současnosti této instituce, profil jeho současné činnosti, rozhovory s několika osobnostmi, které zde působily a kompletní soupis knižní produkce Divadelního ústavu.
film, televize a divadlo

Divadelní ústav 1959 - 2009

164 Kč
146 Kč
Aluminiový klíček Felixe Holzmanna
Z Holzmannových dopisů, písemných odpovědí na otázky, fotografií, svých vlastních poznámek i vzpomínek pamětníků a jeho obdivovatelů sestavil Ondřej Suchý originální koláž, která komika představuje z větší části tak, jak dosud nebyl veřejnosti znám.
film, televize a divadlo

Aluminiový klíček Felixe Holzmanna

89 Kč
Alain Delon
Černá kštice, uhrančivý pohled ocelově modrých očí, tvář klasické sochy, v níž ostře řezané rysy kontrastně ladí s citlivými ústy, úsměv, při kterém vám tuhne krev v žilách, vysoká štíhlá postava.
film, televize a divadlo

Alain Delon

179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>