Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2022
zdraví a výchova dětí

Jógové pohádky - 11%
Jóga je báječným doplňkem pohybových aktivit, zvládnou ji děti již od tří let, učí je poznávat svoje tělo i duši, relaxovat, rozvíjet tvořivost a fantazii i sociální vztahy. V knize najdete 12 jógových pohádek, které vždy doplňuje krátká jógová rozcv
zdraví a výchova dětí

Jógové pohádky

233 Kč
207 Kč
Teoretické základy metody Neuro-vývojové stimulace - 11%
Autorka PhDr. Marja Volemanová, PhD., původem z Holandska, se zabývá problematikou přetrvávajících primárních reflexů již řadu let.
zdraví a výchova dětí

Teoretické základy metody Neuro-vývojové stimulace

441 Kč
392 Kč
Speciálněpedagogické minimum pro učitele - 11%
Do škol přichází stále více žáků se speciálními vzdělávacími potřebami (SVP). Může se jednat o děti, které již mají určitou diagnózou stanovenou, ale i o jedince, kteří ji nemají.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Speciálněpedagogické minimum pro učitele

261 Kč
232 Kč
Není hláska jako hláska - 11%
Pracovní sešit je určen předškolním dětem, které mají problémy se sluchovou diferenciací. Jejich řeč je hůře srozumitelná pro mnohočetnou dyslalii neboli patlavost. Tyto děti mluví často rychle, bez sluchové kontroly, nedokážou opravit svůj vlastní n
zdraví a výchova dětí

Není hláska jako hláska

149 Kč
132 Kč
Zebry v nemocnici - 11%
(2x)
Knížka z edice Bludiště nás zavede za dětmi a zebrami do nemocnice. Děti v nemocnici? Zebry v nemocnici? Obojí je možné v trochu kouzelných pohádkách spisovatelky a herečky Marky Míkové, která mimo jiné hraje v nemocnicích dětem divadlo.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Zebry v nemocnici

189 Kč
168 Kč
Výchova bez poražených - 6%
(2x)
Kniha amerického psychologa Thomase Gordona, nominovaného na Nobelovu cenu za mír, srozumitelně a názorně popisuje postupy, jak komunikovat s dětmi, jak posílit spolupráci v rodině a jak efektivně řešit problémy.
zdraví a výchova dětí

Výchova bez poražených

289 Kč
272 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
zdraví a výchova dětí

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Cvičení s říkankou pro malé děti - 11%
Oblíbené říkanky, milé barevné obrázky a spouta pohybu představuje kombinaci, kterou mají děti rády a přitom ji ocení i jejich rodiče.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Cvičení s říkankou pro malé děti

242 Kč
215 Kč
Logopedické vymalovánky - 11%
Logopedické vymalovánky jsou určeny především předškolákům a školákům, mohou je využívat rodiče i učitelé v mateřských a základních školách a speciální pedagogové.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Logopedické vymalovánky

179 Kč
159 Kč
Motorika dětí s lehkým mentálním postižením - 11%
Vzdělávání dětí s lehkým mentálním postižením, jejich inkluze či umisťování ve speciálních školách nebo otázky obsahu učiva jsou hojně diskutovaná témata.
zdraví a výchova dětí

Motorika dětí s lehkým mentálním postižením

234 Kč
208 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 229 položek
<< < 1 2 3 4 .. 23 > >>