Nejprodávanější Kniha - únor 2022
sci-fi a fantasy

Parazit - 64%
(1x)
Před třiceti lety Roberto Diaz a Trina Romano, odborníci na bioterorismus, nechali uprostřed západoaustralské pustiny srovnat se zemí celou vesnici, když zjistili, že její obyvatele krutě pozabíjela parazitická houba či plíseň....
sci-fi a fantasy

Parazit

278 Kč
99 Kč
Tanec s draky - 11%
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
sci-fi a fantasy

Tanec s draky

799 Kč
710 Kč
Dvůr stříbrných plamenů - 11%
(6x)
Čtvrtý díl bestsellerové série Dvůr trnů a růží. Nesta Archeron se marně snaží zapomenout na hrůzy války a vydobýt si své místo mezi vznešenými vílami.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dvůr stříbrných plamenů

449 Kč
399 Kč
Liščí oči - 6%
(2x)
Ve svém první románu pro mládež kombinuje známá literátka prvky fantasy s dobrodružným příběhem a alternativní historií.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Liščí oči

313 Kč
294 Kč
Rudý vrabčák - 11%
(2x)
Vesmír je kruté místo. To poznala posádka lodi Kraksna v den, kdy Zemi obsadili mimozemšťané. I když se jí povedlo agresivní rase enlilů dostat ze spárů a uhájit si svobodu, aby si ji udržela, musela začít pracovat pro vesmírnou mafii.
sci-fi a fantasy

Rudý vrabčák

269 Kč
239 Kč
Já, Finis - 11%
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
318 Kč
Konec civilizace - 9%
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.
sci-fi a fantasy

Konec civilizace

314 Kč
287 Kč
Bouře mečů - 11%
(2x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Bouře mečů

889 Kč
790 Kč
Nutné zlo - 67%
Strhující závěr románového triptychu, ve kterém si Otčina Roberta Harrise podává ruku s Alanem Moorem. Londýnský Westminster 12. května 1940. Druhá světová válka nabírá na obrátkách. Už podruhé.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nutné zlo

302 Kč
99 Kč
Nejstudenější válka - 58%
Druhý díl románového triptychu, ve kterém si Otčina Roberta Harrise podává ruku s Alanem Moorem. Dvacet dva let po druhé světové válce panuje mezi britským impériem a SSSR jen křehká rovnováha sil...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nejstudenější válka

238 Kč
99 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 401 položek
<< < 1 2 3 4 .. 41 > >>