Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
ostatní

Mimochodem - 20%
(5x)
Slavný režisér ve svých pamětech nic neskrývá a jeho pohled na vlastní bouřlivé životní osudy nepostrádá humor. Popisuje dětství v Brooklynu, vypráví, jak se těžce protloukal jako komik, provede nás celou svou dlouhou režisérskou kariérou.
ostatní
Ukázky

Mimochodem

298 Kč
238 Kč
M+ B+ M - 20%
(4x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....
ostatní
Ukázky

M+ B+ M

248 Kč
198 Kč
Prolomený kód života - 20%
(1x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
ostatní
Ukázky

Prolomený kód života

349 Kč
279 Kč
Svolení - 20%
(4x)
Pohledná mladá dívka a starší zkušený muž — vztah, který si není radno romantizovat.
ostatní
Ukázky

Svolení

229 Kč
183 Kč
Život na uzdě - 20%
(2x)
Paradox doby: zatímco společnost objektivně bohatne a životní úroveň i vzdělanost roste, lidé šťastnější nejsou. Problémů, s nimiž se dnes potýkáme, naopak přibývá, a spolu s tím stoupá spotřeba antidepresiv, anxiolytik, alkoholu a drog, a také počet rozvodů, sebevražd...
ostatní
Ukázky

Život na uzdě

249 Kč
199 Kč
Žena v polární noci - 20%
(6x)

„Všeho nech a přijeď za mnou!“ Právě tohle napsal své mladé ženě její manžel, který se v té době živil jako lovec kožešin na Západním Špicberku.

ostatní
Ukázky

Žena v polární noci

230 Kč
184 Kč
Doba temna - 20%
(1x)
Skončíš v nenáviděné práci v ofisu, začneš chápat, že podobnou přítrž by si zasloužilo i tvé manželství, konečně se odvážíš vnímat sama sebe a své potřeby a bum! Zjistíš, že jsi zase těhotná. Tak by se dal shrnout začátek takzvaného období temna mého života.
ostatní
Ukázky

Doba temna

209 Kč
167 Kč
Všechny kočky jsou šedé. Hudba úzkosti. - 20%
(2x)
Pohltila pop definitivně melancholie, úzkost a beznaděj? Proč zní dnešní populární hudba tak smutně, kde se v rocku vzalo téma depresí a dá se v současných hitech vůbec zaslechnout nějaká naděje? Bavíme se ještě?
ostatní
Ukázky

Všechny kočky jsou šedé. Hudba úzkosti.

219 Kč
175 Kč
Jordánsko - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách Jordánska. Přehlednou a čtivou formou představuje důležité informace, které vám pomůžou prožít vaši dovolenou bez komplikací. Všechna zmíněná místa byla pisatelem navštívena a údaje ověřeny.
ostatní
Ukázky

Jordánsko

89 Kč
71 Kč
Paměti přírodního léčitele - 20%
(2x)
Slavný léčitel vypráví poutavou formou svůj strhující životní příběh.
ostatní
Ukázky

Paměti přírodního léčitele

245 Kč
196 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 264 položek
<< < 1 2 3 4 .. 27 > >>