Nejprodávanější Kniha - únor 2022
světová

Slídil
(5x)

Bývalý detektiv Cal Hooper je k smrti unavený a útěk z rušného Chicaga do odlehlé vesničky na západě Irska mu připadá jako dokonalý nápad. Koupí si polorozpadlý dům, plánuje jeho rekonstrukci a procházky po nekonečně zelených kopcích.

světová
Ukázky

Slídil

358 Kč
To byla zákopová válka
(4x)

Patrně nejslavnější dílo jednoho z nejlepších francouzských komiksových tvůrců je ve světě komiksu tím, čím je první světové válce (i válce obecně) Na západní frontě klid nebo Barbussův Oheň.

světová
Ukázky

To byla zákopová válka

493 Kč
Nevědění
(11x)
Nevědění, předposlední román Milana Kundery napsaný francouzsky, vychází poprvé v českém překladu Anny Kareninové.
světová
Ukázky

Nevědění

297 Kč
Po mně potopa
(1x)
Knihkupec John Cole, podivínský samotář ve středním věku, jednoho dne uprostřed dlouhé vlny veder zavře krám a vydá se na neohlášenou návštěvu za bratrem.
světová

Po mně potopa

298 Kč
Tagesordnung
(2x)
Je únor roku 1933 a čtyřiadvacet elegantně oděných německých průmyslníků a finančníků, čtyřiadvacet zástupců významných rodin a podniků je povoláno ke schůzce s Hermannem Göringem, jenž jim vysvětlí, proč je nutné, aby Hitler vyhrál volby.
světová

Tagesordnung

178 Kč
Melmoth
(3x)
Již po staletí putuje tajemná postava v rozevlátém tmavém šatu po celém světě, vyhledává ty, kdo se provinili činem či pouhou zbabělostí, a láká je do své společnosti. Třetí román Sary Perryové se odehrává v Praze, městě přetékajícím historií.
světová
Ukázky

Melmoth

268 Kč
Dcera sochaře, Fair Play
(2x)
Dvě intimní, autobiograficky laděné prózy slavné finské autorky.
světová
Ukázky

Dcera sochaře, Fair Play

313 Kč
Ivanhoe
Bojujte, stateční rytíři! Člověk umírá, sláva přežije! – Bojujte! Je lepší zemřít, než se vzdát! Napínavé vyprávění míří čtenáři jedenadvacátého století k srdci – taková je moc vynalézavého českého překladu…
světová

Ivanhoe

313 Kč
Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
světová

Maus

424 Kč
Tereza filozof
Román Tereza filozof z roku 1748, za jehož autora je nejčastěji po važován Boyer d’Argens, patří k nejznámějším a zároveň nejvíce pronásledovaným textům 18. století.
světová
Ukázky

Tereza filozof

312 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>