Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2022
atlasy a mapy

Gruzie, Arménie a Ázerbájdžán - Lonely Planet - 11%
Poznávání přírodních krás Kavkazu, pohostinnosti místních lidí, malebných odlehlých oblastí a kosmopolitních hlavních měst je strhujícím, neobyčejným zážitkem.
atlasy a mapy

Gruzie, Arménie a Ázerbájdžán - Lonely Planet

539 Kč
479 Kč
Itálie - Společník cestovatele - 11%
S ilustrovanými průvodci se dozvíte vše, co je potřeba vědět, má-li být vaše dovolená nejhezčím časem roku bohatým na příjemné zážitky a zajímavá poznání. Tentokrát z Itálie.
atlasy a mapy

Itálie - Společník cestovatele

719 Kč
639 Kč
Krajinou Karla IV. - 11%
Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý věnovali sedmou společnou knihu Karlu IV. Vydali se v jeho stopách Prahou, Čechami a Moravou, aby navštívili Karlovy stavby, ukázali jejich význam pro naše země i pro něj osobně a popsali, jak vypadají dnes.
atlasy a mapy

Krajinou Karla IV.

359 Kč
319 Kč
Kudy na hrady v Plzeňském kraji - 11%
(1x)
Pozvánky na výlety na hrady a zříceniny v Plzeňském kraji a blízkém okolí. U každého hradu bude popsána nejen jeho historie a zachovalé stopy, ale také možné přístupové cesty a zajímavá místa v okolí.
atlasy a mapy
Ukázky

Kudy na hrady v Plzeňském kraji

359 Kč
319 Kč
Mexiko
Téměř každý člověk na planetě o Mexiku něco ví. Tento aktualizovaný průvodce vám ale pomůže naplánovat cestu tak, abyste nepřišli o to nejlepší, co zde lze dělat, vidět a zažít.
atlasy a mapy

Mexiko

754 Kč
Praktický atlas světa - 11%
Poznejte náš rozsáhlý a složitý svět skrze mapy. V době, kdy se s neuvěřitelnou rychlostí dozvídáme o událostech i v tom nejzapadlejším koutě naší planety, je kvalitní atlas neocenitelným pomocníkem při orientaci v dnešním nestálém světě.
atlasy a mapy

Praktický atlas světa

404 Kč
359 Kč
Průvodce kempy 2021
Největší tištěný průvodce kempy na trhu - více než sto stran ověřených kempů v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Rakousku, Itálii, Německu a Chorvatsku. Kontakty, GPS, vybavení, popisy a bohatá fotogalerie.
atlasy a mapy

Průvodce kempy 2021

35 Kč
Tajemné stezky - Vodním světem Soběslavska - 11%
Spisovatel Otomar Dvořák se „ponořil“ do vodního světa na Soběslavsku, do typické jihočeské krajiny, třpytící se hladinami četných rybníků.
atlasy a mapy

Tajemné stezky - Vodním světem Soběslavska

296 Kč
263 Kč
To nejkrásnější z Česka: Hrady bez ohrady - 11%
Otevírací doba či omezení počtu návštěvníků? To nás na našich výletech až tolik netrápí. Možná právě „doba covidová“ nás přivede do míst, která by za normálních okolností unikala naší pozornosti.
atlasy a mapy

To nejkrásnější z Česka: Hrady bez ohrady

359 Kč
319 Kč
Úchvatné evropské trekingové trasy - 11%
Nejkrásnější světové trasy pro milovníky pěší turistiky sebrané do jedné knihy. Obujte si pohorky a objevujte svět!
atlasy a mapy

Úchvatné evropské trekingové trasy

629 Kč
559 Kč
100 nej cyklovýletů na e-kolech po Moravě a Slezsku
Obliba elektrokol u nás stále roste. V knize 100 nejkrásnějších cyklovýletů na e-kolech po Moravě a Slezsku vám přinášíme
atlasy a mapy

100 nej cyklovýletů na e-kolech po Moravě a Slezsku

179 Kč
111 míst v Brně, která musíte vidět - 11%
Aktuálně nejrozsáhlejší průvodce Brnem ukazuje, že město nabízí více než vilu Tugendhat a hrad Špilberk. Odhaluje Brno z mnoha úhlů pohledu. Na své si přijdou milovníci architektury, historie, gastronomie, parků i koupališť.
atlasy a mapy
Ukázky

111 míst v Brně, která musíte vidět

332 Kč
295 Kč
Atlas ohrožených živočichů - 11%
Zatímco na počátku 20. století chodily po Zemi pouhé dvě miliardy lidí, o sto let později je to již neuvěřitelných 7,6 miliard. Rodíme se, žijeme, umíráme a drancujeme naši planetu.
atlasy a mapy

Atlas ohrožených živočichů

359 Kč
319 Kč
Balkánský poloostrov - Lonely Planet - 11%
Balkánský poloostrov se svými neobyčejně bohatými dějinami, úžasnou kulturou a překrásnou přírodou patří k nejzajímavějším regionům v Evropě.
atlasy a mapy

Balkánský poloostrov - Lonely Planet

629 Kč
559 Kč
Brdy, Příbramsko / Turistická mapa SHOCart - 11%
Brdy a okolí Příbrami jsou rájem cyklistů. Kilometry a kilometry zpevněných cest přímo vybízejí k delším vyjížďkám. Zvlášť když lze řadu zajímavých míst spojit do jednoho okruhu. Na své si ale určitě přijdou i pěší turisté.
atlasy a mapy

Brdy, Příbramsko / Turistická mapa SHOCart

134 Kč
119 Kč
Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech - 11%
(2x)
Věděli jste, že malé žirafy při narození padají z dvoumetrové výšky? Neuvěřitelná fakta o mláďatech ve druhé sbírce nevšedních atlasů od švédské autorky.
atlasy a mapy
Ukázky

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech

269 Kč
239 Kč
Jací jsou? - Češi - 11%
Nový zábavný průvodce popisuje českou povahu, tradice a životní styl. My všichni samozřejmě víme, čím žijeme, co máme rádi a čemu věříme. V knize ale zjistíte, jak nás vidí ve světě, a to není totéž.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Češi

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Číňané - 11%
Zábavný průvodce povahou Číňanů. Poznejte tento národ opravdu do hloubky. Seznamte se s jejich mentalitou neotřelou formou, s nadsázkou i pochopením. V knize se dočtete o jejich zvyklostech, zásadách a kultuře.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Číňané

134 Kč
119 Kč
Kanárské ostrovy - Lonely Planet - 11%
Vonící borové lesy, hrozivé sopky, měsíční krajina, písčité zátoky, kilometry dun, letoviska přitulená k plážím nádherné a jedinečné Kanárské ostrovy mají mnoho lákavých podob.
atlasy a mapy

Kanárské ostrovy - Lonely Planet

449 Kč
399 Kč
Křivoklátsko / Turistická mapa SHOCart - 11%
Ota Pavel udělal Křivoklátsku velkou službu. Ale i bez něj by pořád bylo překrásné a jedinečné. Berounka se tu klikatí divukrásnou krajinou pod starými hrady… Místo pro odpočinek i aktivní turistiku – od Rakovníka až po Karlštejn.
atlasy a mapy

Křivoklátsko / Turistická mapa SHOCart

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 > >>