Nejprodávanější tituly - únor 2022
počítače

Deník malého Minecrafťáka 4
Minus už sice dávno není žádný zelenáč, má ale skutečně na to, aby se stal opravdovým bojovníkem? Minus zažívá těžké časy. Jeho vesnici ohrožuje nejhorší útok, jaký ji kdy potkal, a on sám musí čelit jednomu ze svých spolubojovníků.
počítače

Deník malého Minecrafťáka 4

269 Kč
Hradla, volty, jednočipy
Publikace hradla, volty, jednočipy je určena pro zájemce o elektroniku, číslicovou techniku a vlastní stavbu zařízení pro Internet věcí. U čtenáře předpokládá běžné zkušenosti s počítačovou technikou.
počítače

Hradla, volty, jednočipy

359 Kč
Big Data a NoSQL databáze
Kniha je určena pro softwarové inženýry a analytiky, databázové programátory a databázové administrátory, kteří se potřebují rychle a příjemně seznámit s oblastí Big Data a NoSQL databází.
počítače
Ukázky

Big Data a NoSQL databáze

331 Kč
Temný trh
Kniha popisuje vývoj obrovského byznysu, jehož nejběžnější formou je obchodování s kradenými údaji o platebních kartách a jejich využívání, zahrnuje však i podvody s elektronickým bankovnictvím.
počítače

Temný trh

358 Kč
CorelDRAW X4
Kniha seznamuje čtenáře s novou verzí populárního grafického programu. Zkušení uživatelé i úplní začátečníci v ní naleznou řadu praktických informací a rad, které jim umožní rychlé seznámení s programem a zvýšení produktivity práce.
počítače
Ukázky

CorelDRAW X4

174 Kč
PHP 5
Kniha vás uvede do světa programování dynamických webových stránek ve velmi oblíbeném jazyce PHP 5. Seznámíte se s kompletními základy PHP, naučíte se pracovat s proměnnými, funkcemi, objekty a dalšími prvky jazyka.
počítače
Ukázky

PHP 5

139 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 26 položek
<< < 1 2