Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
ekonomie

Základy statistiky - 20%
Publikace Základy statistiky přináší elementární poznatky z teorie statistiky a objasňuje podstatu statistického zpracování dat a tuto exaktní vědu přibližuje jako velmi praktickou disciplínu.
ekonomie
Ukázky

Základy statistiky

314 Kč
251 Kč
DPH u prodeje zboží přes elektronické obchody - 20%
Prodáváte své zboží v rámci EU přes e-shop nebo přes digitální platformu (Amazon, Ebay atp.)?
ekonomie
Ukázky

DPH u prodeje zboží přes elektronické obchody

229 Kč
183 Kč
Komentované vydání ČSN EN ISO 19011 - 20%
Publikace obsahuje platné znění normy. Česká společnost pro jakost, ve spolupráci s Českou agenturou pro standardizaci, pro vás připravila komentované vydání překladu konečné verze normy ISO 19011:2018...
ekonomie
Ukázky

Komentované vydání ČSN EN ISO 19011

660 Kč
528 Kč
Malé a střední podniky v ČR – současnost a vize - 20%
Monografie Malé a střední podniky v ČR – současnost a vize, zaměřená na problematiku malého a středního podnikání v České republice dnes a v budoucnosti, vyniká svým komplexním pojetím.
ekonomie
Ukázky

Malé a střední podniky v ČR – současnost a vize

280 Kč
224 Kč
Marketingový plán na jednu stránku - 20%
Příprava marketingového plánu se často považuje za obtížný a časově náročný proces, ale představte si marketingový plán, který vám zabere pouze jednu A4.
ekonomie
Ukázky

Marketingový plán na jednu stránku

297 Kč
238 Kč
První kroky v manažerské pozici - 20%
Získali jste svou první vedoucí pozici?
ekonomie
Ukázky

První kroky v manažerské pozici

297 Kč
238 Kč
Příležitost - 20%
Velmi známý kouč a investor Eben Pagan strávil stovky hodin studováním fenoménu „příležitosti“. Po tom, co vyslechl velký počet milionářů a businessmanů, přišel na to, že úspěšní lidé mají něco společného, je to jejich talent rozpoznat, kde a jak se chopit té správné příležitosti...
ekonomie
Ukázky

Příležitost

199 Kč
159 Kč
Začínáme podnikat - 20%
Publikace zkušených autorů ukazuje, jak hledat podnikatelské nápady a objevovat podnikatelské příležitosti, jak svůj nápad strukturovat do podoby byznys modelu, jak vytvořit zakladatelský rozpočet a podnikatelský plán a jaké jsou možnosti financování začínajících podnikatelů.
ekonomie
Ukázky

Začínáme podnikat

297 Kč
238 Kč
Druhá derivace touhy I - 20%
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
ekonomie
Ukázky

Druhá derivace touhy I

168 Kč
134 Kč
Manažerské účetnictví - 20%
Již čtvrté vydání úspěšné učebnice autorského kolektivu VŠE v Praze se zabývá možnostmi tvorby a využitím systému finančních informací v řízení podnikatelského procesu z pozice managementu, jehož cílem je předložit ucelený účetní pohled na ekonomiku podniku.
ekonomie
Ukázky

Manažerské účetnictví

549 Kč
439 Kč
Mikroekonomie - 20%
V pořadí již šesté výrazně aktualizované a doplněné vydání první původní české učebnice mikroekonomie předních pedagogů VŠE v Praze je zaměřena na základní mikroekonomická témata, jako jsou rozhodování spotřebitele jakožto základu pro odvození poptávky, teorie firmy či chování podnikatelských subjektů v různých tržních strukturách.
ekonomie
Ukázky

Mikroekonomie

729 Kč
583 Kč
Jak hledat zaměstnance v 21. století - 20%
Hledáte moderní metody pro efektivní hledání nových lidí? Chcete rozumět oblasti náboru a dokázat najít specialisty ve vašem oboru? Pak je tato kniha určena právě vám.
ekonomie
Ukázky

Jak hledat zaměstnance v 21. století

509 Kč
407 Kč
Kdo chce naše peníze? - 20%
(4x)
Knížka přední české ekonomky mladé generace se nevyhýbá nepříjemným otázkám. Je určena pro každého, kdo chce slyšet jasné ekonomické odpovědi a kdo se nebojí používat zdravý rozum.
ekonomie
Ukázky

Kdo chce naše peníze?

229 Kč
183 Kč
Managerial integrity - 20%
The first edition of the book was written before the collapse of Lehman Brothers’ bank. It is all the more remarkable, then, that is it full of practical examples and guidelines.
ekonomie
Ukázky

Managerial integrity

192 Kč
154 Kč
Od nápadu k podnikatelskému plánu - 1%
Chcete rozjet nové podnikání nebo rozvíjet svůj stávající byznys?
ekonomie
Ukázky

Od nápadu k podnikatelskému plánu

254 Kč
251 Kč
Úspěšná realizace strategie a strategického plánu - 20%
Kniha představuje skutečně srozumitelný a prakticky orientovaný návod pro úspěšnou implementaci strategie pro podnikatelské subjekty, organizace státní správy, samosprávy a neziskové organizace, a to včetně případových studií.
ekonomie
Ukázky

Úspěšná realizace strategie a strategického plánu

421 Kč
337 Kč
(NE)KVALITA aneb pravdivý příběh kvality - 20%
Řízení kvality je dnes pojmem, který používá při svém řízení většina firem, a určitě nejen na českém trhu. Naneštěstí se v dnešní době tento pojem řeší především zorným úhlem snižování nákladů a zvyšování efektivity v každodenním životě firmy.
ekonomie
Ukázky

(NE)KVALITA aneb pravdivý příběh kvality

275 Kč
220 Kč
Probuzený milionář - 20%
Joe Vitale, spoluautor bestselleru a filmu Tajemství, vám ve své nové knize odhalí zákon přitažlivosti peněz. Příliv financí si totiž v životě sami blokujeme svými škodlivými postoji a návyky.
ekonomie
Ukázky

Probuzený milionář

229 Kč
183 Kč
Projektový management v praxi - 20%
Řízení projektu má svá pravidla a nástroje a tato kniha vás s nimi seznámí. Získáte s ní srozumitelný návod, jak definovat, naplánovat, zrealizovat a ukončit méně komplexní projekty.
ekonomie
Ukázky

Projektový management v praxi

271 Kč
217 Kč
Manažerská psychologie - 20%
Kniha vychází již ve třetím, upraveném vydání a je určena především jako psychologické vádemékum pro manažery a podnikatele z různých oborů. Ocení ji však také studenti vysokých škol, kteří se připravují na řídicí práci.
ekonomie
Ukázky

Manažerská psychologie

365 Kč
292 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 62 položek
<< < 1 2 3 4 > >>