Nejprodávanější tituly - únor 2022
romány

Vůně španělských třešní - 57%
Po třech neúspěšných zásnubách Beti nutně potřebuje všechno hodit za hlavu a začít znova. A přesně na to jsou ideální sluncem zalité kopce jižního Španělska. Jenže všechno není jen sangria a siesta.
romány

Vůně španělských třešní

314 Kč
134 Kč
Emma
Ač okouzlující, bohatá a chytrá Emma Woodhousová nemá manžela, myslí si, že má mimořádný talent dávat páry dohromady a pak sledovat jejich šťastná manželství.
romány
Ukázky

Emma

332 Kč
Grandhotel Schwarzenberg - Návrat - 70%
Bad Reichenhall, 1911. Michael Schwarzenberg se vrací do Bad Reichenhallu jako bohatý muž. I když se Anna provdala za jiného muže a je matkou syna, jsou ti dva k sobě stále přitahováni. Michael chce o svou pravou a jedinou lásku bojovat.
romány

Grandhotel Schwarzenberg - Návrat

296 Kč
89 Kč
Čtyři domovy a stesk
(2x)
Román vykresluje poutavý obraz izraelské společnosti, již rozdělují hluboké trhliny mezi Izraelci a Araby, ortodoxními a sekulárními Židy, Sefardy a Aškenázy. Příběh se odehrává na pozadí mírových jednání v Norsku v roce 1995, ...
romány

Čtyři domovy a stesk

386 Kč
Ave Maria
Nový román autorky úspěšné knihy Čím jsou lidé živi zavádí čtenáře tentokrát do učitelského prostředí v období nastupující normalizace. V její dusné atmosféře se prolíná několik silných příběhů, jejichž protagonistkami jsou především ženy.
romány

Ave Maria

89 Kč
Cesta do blikajícího pekla
(1x)
Do Mileny byste to nikdy neřekli. Když po práci vyzvedává svého syna v kostýmku bankovní úřednice nebo když vaří večeři… Přemýšlí přitom jen nad záminkou, jak zmizet z domu.
romány

Cesta do blikajícího pekla

251 Kč
Dům hedvábí
Po smrti manžela přijme Angela pozvání své tety a navštíví ji v Asenze v italském Venetu.
romány

Dům hedvábí

296 Kč
I velké holky pláčou
(2x)
Terezu opustí její dlouholetý přítel Štěpán, který odchází do ciziny, aby si vydělal své vysněné peníze a ani skutečnost, že s ním čeká dítě, ho nepřesvědčí, aby zůstal. Po několika letech se vrací zpět do Čech a i přesto, že je ženatý, chce ji zpět.
romány

I velké holky pláčou

233 Kč
Chaloupky
(4x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.
romány

Chaloupky

296 Kč
Klíč
(3x)
Při obhlídce opuštěné nemocnice pro duševně choré objeví Sarah kufr pacientky, která zde pobývala před padesáti lety.
romány

Klíč

359 Kč
Kočičí kavárna
(2x)
Leonie není příliš nadšená, když ji sousedka požádá, aby se na čtrnáct dní postarala o její kočku Mimi.
romány

Kočičí kavárna

296 Kč
Slečny
(2x)
Mladá Španělka Rosa se vydává přes Pyreneje za sezonní prací do továrny na výrobu espadrilek do francouzského Mauléonu.
romány

Slečny

134 Kč
Vyměnit vodu květinám
(6x)
Podmanivý příběh silné ženy, která přes všechny rány osudu tvrdošíjně věří ve štěstí. Jemný a zároveň vzrušující příběh, z jehož každé stránky sálá klid, lehce černý humor a nadhled.
romány
Ukázky

Vyměnit vodu květinám

258 Kč
Purpurový ibišek
(3x)
Silný román o emočních bouřích dospívání, pevných rodinných poutech a zářivém příslibu svobody.
romány
Ukázky

Purpurový ibišek

359 Kč
Nevěsta ze zámoří - 30%
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
125 Kč
Nenávidím tě až za hrob
Román je fiktivní biografií mladé dívky z amerického jihu, která se pokouší obstát a prosadit se v životě.
romány

Nenávidím tě až za hrob

249 Kč
Nebe mé lásky
Tři sestry, které se neznají, mají podle závěti svého otce spolu strávit celý rok na ranči, jinak by o značné dědictví přišly. Na samotě a jen ve společnosti dělníků se pokouší sžít světácká Tess, plachá Lily a praktická Willa.
romány

Nebe mé lásky

332 Kč
Dlouhá cesta
V září 1793 ovládli Francii jakobíni a jejich téměř roční soupeření o moc s girondisty vyvolalo novou vlnu poprav. Pod gilotinou skončilo téměř dvacet tisíc lidí.
romány

Dlouhá cesta

305 Kč
Hodná sestra
(1x)
Fern Castleová pracuje v místní knihovně. Tři večery v týdnu pravidelně večeří se svým dvojčetem Rose, která je jí celý život oporou a rádcem.
romány

Hodná sestra

323 Kč
Třetí přístav
Revoluční změny po roce 1789 obrátily život naruby nejen ve Francii. Stefanie a Hermína, dvě sestry, které musely po Francouzské revoluci uprchnout ze země, se marně pokoušely najít azyl u příbuzných v Itálii.
romány

Třetí přístav

296 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 191 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>