Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
erotika

Výboje mladistvého záletníka - 20%
Výboje mladistvého záletníka vypráví příběh milostného dospívání mladého muže.
erotika
Ukázky

Výboje mladistvého záletníka

50 Kč
40 Kč
Ze vzpomínek Josefiny Mutzenbacherové - 20%
(2x)
V kultovních erotických memoárech Ze vzpomínek Josefiny Mutzenbacherové zestárlá rakouská prostitutka, nyní vážená občanka vedoucí ctnostný život, vzpomíná na raná léta zaučování do své profese.
erotika
Ukázky

Ze vzpomínek Josefiny Mutzenbacherové

100 Kč
80 Kč
Hřích - 20%
(1x)
Venetia však nikdy nezažila opravdovou touhu. Ne dokud nepotká Michaela Wyndhama, hraběte z Trentu - mocného muže, který má v rukou její budoucnost a jediným spalujícím polibkem probudí její zvědavost.
erotika
Ukázky

Hřích

239 Kč
191 Kč
Nevhodné! - 20%
(1x)
Stačilo jedno žhavé video pořízené na dovolené s přáteli a Ireland Saint Jamesové přišla domů výpověď pro nevhodné chování. Po devíti letech, kdy dřela dnem i nocí, aby se na svou pozici dostala, nestála firmě ani za osobní rozhovor.
erotika
Ukázky

Nevhodné!

209 Kč
167 Kč
Skandální vášeň - 20%
Silence Hollingbrooková nahradila v sirotčinci v St. Giles svou sestru Temperance, která se provdala za lorda Cairea. Přitom se trápí smrtí svého manžela – lodního kapitána, jehož loď se během plavby potopila.
erotika
Ukázky

Skandální vášeň

269 Kč
215 Kč
Smlouva na lásku - 20%
(2x)
Nathana Dumonta zná v Nashvillu každý. Tak už to chodí, když s půlkou města obchodujete a s druhou spíte. Před čtyřmi lety navíc přišel o snoubenku, která beze stopy zmizela.
erotika
Ukázky

Smlouva na lásku

279 Kč
223 Kč
Uchvatitel - 20%
Představte si, že sedíte v zahradní restauraci. Slunce svítí, vychutnáváte si lahodnou kávu a najednou bum! Rána do hlavy něčím tvrdým, kovovým. Ohlédnete se, odkud zásah přišel. A hle, hrubián.
erotika
Ukázky

Uchvatitel

149 Kč
119 Kč
Horké výstřiky - 20%
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
erotika
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
71 Kč
Naostro - 20%
Pokud se vám povídky „Proč ženy nekouří doutníky“ a „Proč muži nenosí podvazky“ zdály být příliš nechutné či skandální, věřte, že kniha „Naostro“ je ještě mnohem těžšího kalibru.
erotika
Ukázky

Naostro

89 Kč
71 Kč
Naostro 2 - 20%
(2x)
Další kniha erotických příběhů, jež vás naladí na tu správnou strunu nejen před spaním.
erotika
Ukázky

Naostro 2

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>