Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
partnerství

Sexuální všehochuť - 20%

V dobách předinternetových hledala školní dítka v Pravidlech školního pravopisu pod jistými písmeny jistá slova. Písmena tam byla vždy, hledaná slova nikdy. Nejnovější kniha Radima Uzla tímto problémem netrpí. Je v ní všechno.

partnerství
Ukázky

Sexuální všehochuť

109 Kč
87 Kč
Vědomé milování - 20%
(1x)
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.
partnerství
Ukázky

Vědomé milování

195 Kč
156 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
partnerství
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Jak na ženy - 20%
Rádi byste našli tu pravou, ale nevíte jak? Nebo ji už máte doma, ale nejste si jistí, zda si ji dokážete udržet? Jak rozdmýchávat a udržovat v ženě oheň? S tím vším vám v této knize poradí zkušená autorka a komunikační trenérka.
partnerství
Ukázky

Jak na ženy

212 Kč
170 Kč
Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
partnerství
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Dokonalá svůdkyně - 20%
Díky této knize odhalíte tajemství dokonalé svůdkyně - od prvního sbližování, probuzení touhy až po splnění všech vašich přání.
partnerství
Ukázky

Dokonalá svůdkyně

237 Kč
190 Kč
Odvážným (ženám) patří svět - 20%
Chcete žít nudně a nesamostatně, nebo se raději vydáte na dobrodružnou pouť životem? Kdy budete mít čas vystrčit hlavu nad hladinu a konečně být taky sama sebou? Autorka téhle knihy na to dává jasnou a srozumitelnou odpověď: TEĎ!
partnerství
Ukázky

Odvážným (ženám) patří svět

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3