Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
sociologie

Politika a média v konzumní společnosti - 20%
Publikace si klade za cíl mapovat, analyzovat a popsat dosud známé procesy provázanosti mediální komunikace s veřejnou politikou. Měla by být souhrnem toho, co v současné době sociální vědy řeší a jaké konceptuální rámce k tomu uplatňují.
sociologie
Ukázky

Politika a média v konzumní společnosti

237 Kč
190 Kč
Všechno je jinak - 20%
(3x)
Co když je všechno jinak, než se na první pohled zdá? Ve společnosti roste napětí. Nepokoje se šíří Evropou. Jedna krize střídá druhou. Možná se blíží kolaps eurozóny. Jak to skončí? Vstupujeme do nové éry?
sociologie
Ukázky

Všechno je jinak

229 Kč
183 Kč
Vzpoura deprivantů - 20%
(2x)
Kniha je určena všem lidem zajímajícím se o zlo ve společnosti - autoři se pokoušejí pochopit, proč jsou někteří lidé zrůdy, bez ohledu na to, zda se chovají kriminálně, nebo zákonu unikají a jsou z nich lidé někdy nesmírně mocní, bohatí - a oblíbení.
sociologie
Ukázky

Vzpoura deprivantů

199 Kč
159 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
sociologie
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Náboženství a moderní česká společnost - 20%
Publikace je určená především studentům humanitních a společenskovědních oborů. Je věnována analýze role náboženství v české společnosti ve 20. a na poč. 21. století a proměnám vztahu české společnosti k tomuto významnému kulturně-společenskému fenoménu.
sociologie
Ukázky

Náboženství a moderní česká společnost

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 25 položek
<< < 1 2 3