Nejprodávanější Kniha - únor 2022
medicína

Člověk a jeho symboly - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.
medicína

Člověk a jeho symboly

899 Kč
799 Kč
Schizofrenie, její příčiny a léčba - 13%
Schizofrenie je duševní nemoc, se kterou si naši psychologové a psychiatři nevědí dost dobře rady. Jejich potíže se jim snaží ulehčovat různými farmaky, ale podstata nemoci a tím i způsob léčby jim stále zůstává utajen.
medicína

Schizofrenie, její příčiny a léčba

23 Kč
20 Kč
S láskou ke zdravému pohybu našich dětí - 11%
V knize se dočtete, jak se nestát "zbytečným" pacientem rehabilitace, jak by měl vypadat pohybový vývoj našich nejmenších, čím vším jim my dospělí můžeme nevědomě uškodit a jak tomu předejít.
medicína

S láskou ke zdravému pohybu našich dětí

169 Kč
150 Kč
Antibiotika a infekce v těhotenství a laktaci - 11%
Nová monografie zkušené editorky Václavy Adámkové a autorského kolektivu se věnuje problematice antibiotik a infekčních komplikací v těhotenství a laktaci kompletně, přitom ale stručně a přehledně a s jasným klinickým poselstvím.
medicína

Antibiotika a infekce v těhotenství a laktaci

332 Kč
295 Kč
Chylothorax - 11%
Chylothorax vzniká nahromaděním chylózního výpotku v pleurální dutině. Etiologie může být různorodá, od kongenitální přes zánětlivou, maligní až po traumatickou příčinu, která vzniká nejčastěji po operacích mediastina, srdce a plic.
medicína

Chylothorax

356 Kč
316 Kč
Kompendium Stomatologie II - 11%
Druhý díl oborové monografie podává komplexní přehled teoretických i praktických informací z jednotlivých oborů ambulantní stomatologie.
medicína

Kompendium Stomatologie II

2 691 Kč
2 392 Kč
Optická koherenční tomografie - 11%
Optická koherenční tomografie (OCT) je velmi cennou a využívanou diagnostickou metodou vyšetření sklivce, vitreoretinálního rozhraní, sítnice a cévnatky.
medicína

Optická koherenční tomografie

716 Kč
636 Kč
Debaty bez cenzury
Kniha přináší sepsané záznamy z inspirativních debatních Clubů J. E. Purkyně moderovaných Pavlínou Wolfovou, Romanem Šmuclerem, Štěpánem Svačinou a dalšími.
medicína

Debaty bez cenzury

341 Kč
Demence - Hodnoticí techniky a nástroje
Cílem monografie je v ucelené podobě zpracovat problematiku měřicích nástrojů pro vybrané domény u pacientů s demencí – výživu, bolest, funkční stav, riziko vzniku dekubitů, bezpečnost, kognitivní funkce, delirium, poruchy chování a nálady a kvalitu života.
medicína

Demence - Hodnoticí techniky a nástroje

161 Kč
Etické problémy a dilemata v ošetřovatelské praxi
Publikace zaměřená na etické problémy a dilemata, která mohou vzniknout při ošetřování nemocných v různých klinických oborech.
medicína

Etické problémy a dilemata v ošetřovatelské praxi

116 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>