Nejprodávanější Kniha - únor 2022
horory

Dítě tmy - 11%
Nová kniha českobudějovického autora Miroslava Pecha. Po knize Mainstream jeho druhý horor. Měla to být jen opuštěná továrna, která bude chátrat tak dlouho, až se rozpadne. A ten mladík, co se potuloval kolem, se nezdál nebezpečný...
horory

Dítě tmy

179 Kč
159 Kč
Hemživý chaos a jiné příběhy - 11%
Mezi Lovecraftovy nejzajímavější práce patří povídky z období, kdy byl trýznivou finanční situací nucen psát pro jiné, ať už jako utajený, anonymní autor, přepisovatel nebo přiznaný spolutvůrce…
horory

Hemživý chaos a jiné příběhy

358 Kč
318 Kč
Mýtné - 11%
Napínavý hororový román se svéráznými postavami a ještě svéráznějším jižanským městečkem, který vás dost možná na čas odradí od návštěvy jakéhokoliv močálu.
horory

Mýtné

359 Kč
319 Kč
Slavné povídky / The Famous Stories - 11%

Ponořte se do tajuplné atmosféry povídek Edgara Allana Poea.

Publikace nabízí nejznámější povídky Edgara Allana Poea, mistra a průkopníka hororové literatury: Černý kocour, Zánik domu Usherů, Maska rudé smrti, Jáma a kyvadlo, Vraždy v ulici Morgu

horory

Slavné povídky / The Famous Stories

242 Kč
215 Kč
Smyčka medúzy a jiné příběhy
Povídkový soubor, jenž jistě potěší všechny příznivce tohoto klíčového představitele moderního hororu.
horory

Smyčka medúzy a jiné příběhy

398 Kč
Živí mrtví 31: Skrz naskrz prohnilé - 11%
Rick bere guvernérku Společenství Pamelu Miltonovou na cestu po komunitách spřízněných s Alexandrií – a samozřejmě se hodně rychle začnou dít strašné věci.
horory

Živí mrtví 31: Skrz naskrz prohnilé

269 Kč
239 Kč
Živí mrtví 32: Odpočívej v pokoji - 11%
Konflikt ve Společenství se vystupňoval k horečnému vyvrcholení… Nastává konec veškerých pokusů o obnovení civilizace? Po šestnácti letech a milionech prodaných komiksů po celém světě čeká fanoušky šok, na který jen těžko mohli být připravení.
horory

Živí mrtví 32: Odpočívej v pokoji

404 Kč
359 Kč
Baltimore 4: Kostnice - 11%
Lord Baltimore míří do Budapešti, kde se má setkat se svou Nemesis, soudcem nové inkvizice Duvićem. Do Budapešti však také míří podivný vlak s ještě podivnějšími cestujícími.
horory

Baltimore 4: Kostnice

539 Kč
479 Kč
Hellboy 9: Divoký hon - 20%
Divoký hon je druhou knihou ze třídílného příběhu, ale docela dobře obstojí i sám o sobě. Dozvíme se v něm o něco víc než v jiných knihách, co je Hellboy vlastně zač, proč je tu a co vlastně dělá.
horory

Hellboy 9: Divoký hon

599 Kč
479 Kč
Povznesení - 11%
(3x)
Scott Carey vypadá stále stejně, přesto ale neustále ztrácí na váze. Je tu také pár dalších podivností. Váží stejně v oblečení i bez něj. Se svým problémem se svěřuje doktoru Ellisovi.
horory

Povznesení

270 Kč
240 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>