Nejprodávanější tituly - únor 2022
romány

Vůně španělských třešní - 57%
Po třech neúspěšných zásnubách Beti nutně potřebuje všechno hodit za hlavu a začít znova. A přesně na to jsou ideální sluncem zalité kopce jižního Španělska. Jenže všechno není jen sangria a siesta.
romány

Vůně španělských třešní

314 Kč
134 Kč
Emma
Ač okouzlující, bohatá a chytrá Emma Woodhousová nemá manžela, myslí si, že má mimořádný talent dávat páry dohromady a pak sledovat jejich šťastná manželství.
romány
Ukázky

Emma

332 Kč
Grandhotel Schwarzenberg - Návrat - 70%
Bad Reichenhall, 1911. Michael Schwarzenberg se vrací do Bad Reichenhallu jako bohatý muž. I když se Anna provdala za jiného muže a je matkou syna, jsou ti dva k sobě stále přitahováni. Michael chce o svou pravou a jedinou lásku bojovat.
romány

Grandhotel Schwarzenberg - Návrat

296 Kč
89 Kč
Čtyři domovy a stesk
(2x)
Román vykresluje poutavý obraz izraelské společnosti, již rozdělují hluboké trhliny mezi Izraelci a Araby, ortodoxními a sekulárními Židy, Sefardy a Aškenázy. Příběh se odehrává na pozadí mírových jednání v Norsku v roce 1995, ...
romány

Čtyři domovy a stesk

386 Kč
Ave Maria
Nový román autorky úspěšné knihy Čím jsou lidé živi zavádí čtenáře tentokrát do učitelského prostředí v období nastupující normalizace. V její dusné atmosféře se prolíná několik silných příběhů, jejichž protagonistkami jsou především ženy.
romány

Ave Maria

89 Kč
Cesta do blikajícího pekla
(1x)
Do Mileny byste to nikdy neřekli. Když po práci vyzvedává svého syna v kostýmku bankovní úřednice nebo když vaří večeři… Přemýšlí přitom jen nad záminkou, jak zmizet z domu.
romány

Cesta do blikajícího pekla

251 Kč
Dům hedvábí
Po smrti manžela přijme Angela pozvání své tety a navštíví ji v Asenze v italském Venetu.
romány

Dům hedvábí

296 Kč
I velké holky pláčou
(2x)
Terezu opustí její dlouholetý přítel Štěpán, který odchází do ciziny, aby si vydělal své vysněné peníze a ani skutečnost, že s ním čeká dítě, ho nepřesvědčí, aby zůstal. Po několika letech se vrací zpět do Čech a i přesto, že je ženatý, chce ji zpět.
romány

I velké holky pláčou

233 Kč
Chaloupky
(4x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.
romány

Chaloupky

296 Kč
Klíč
(3x)
Při obhlídce opuštěné nemocnice pro duševně choré objeví Sarah kufr pacientky, která zde pobývala před padesáti lety.
romány

Klíč

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 191 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>