Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
rodina a dítě

Před úsvitem, po ránu - 20%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
rodina a dítě
Ukázky

Před úsvitem, po ránu

180 Kč
144 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika

246 Kč
197 Kč
Hovory s porodní bábou - 20%
(1x)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět.
rodina a dítě
Ukázky

Hovory s porodní bábou

128 Kč
102 Kč
Čeština zajímavě a komunikativně II - 20%
Přínos publikace spočívá zejména v propojení metodické a praktické části a v zařazení námětů pro slohové vyučování. Tento způsob zpracování je zatím na našem knižním trhu ojedinělý.
rodina a dítě
Ukázky

Čeština zajímavě a komunikativně II

390 Kč
312 Kč
Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
rodina a dítě
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Morální vývoj školáků a předškoláků - 20%
Monografie představuje podrobnou analýzu výzkumu Jeana Piageta v oblasti morálního vývoje dítěte. Text je členěn do dvou oddílů.
rodina a dítě
Ukázky

Morální vývoj školáků a předškoláků

160 Kč
128 Kč
Cvičení s říkankou pro malé děti - 20%
Oblíbené říkanky, milé barevné obrázky a spousta pohybu představují kombinaci, kterou mají děti rády a kterou ocení i rodiče.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičení s říkankou pro malé děti

199 Kč
159 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
rodina a dítě
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Říkám, říkáš říkadla - 20%
(1x)
V životě malých holčiček a kluků snad není situace, která by se nedala využít jako inspirace pro říkanku. Říkanka může pomáhat s učením, s usínáním, poslouží jako rozpočítadlo nebo svolávačka.
rodina a dítě
Ukázky

Říkám, říkáš říkadla

195 Kč
156 Kč
Sportovní příprava dětí - 20%
Nové, aktualizované vydání úspěšné publikace o sportovní přípravě dětí a mládeže je určeno trenérům, sportovním instruktorům, cvičitelům a rodičům, jejichž děti začínají s pravidelným tréninkovým procesem.
rodina a dítě
Ukázky

Sportovní příprava dětí

195 Kč
156 Kč
Sportovní příprava dětí 2 - 20%
Samostatný zásobník velkého množství praktických cvičení pro sportovní přípravu dětí doplňuje nové, aktualizované vydání "teoretické" publikace Sportovní příprava dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Sportovní příprava dětí 2

161 Kč
129 Kč
Výukové metody v pedagogice - 20%
Jedinečný didaktický text se komplexně zabývá tématem výukových metod - jejich vývojem a klasifikací.
rodina a dítě
Ukázky

Výukové metody v pedagogice

195 Kč
156 Kč
Dětská řeč a komunikace - 20%
Málokterá schopnost člověka je tak samozřejmá, jako je schopnost dítěte naučit se jazyk a tímto jazykem komunikovat.
rodina a dítě
Ukázky

Dětská řeč a komunikace

229 Kč
183 Kč
Psychoterapie dítěte - 20%
Jedinečná publikace je autentickým a komentovaným záznamem psychoanalyticky orientované psychoterapie šestiletého chlapce.
rodina a dítě
Ukázky

Psychoterapie dítěte

135 Kč
108 Kč
Výuka cizích jazyků - 20%
Změny v přístupech k učení a vyučování cizím jazykům ovlivňuje celá řada faktorů, zejména nejnovější poznatky lingvistiky, psycholingvistiky, neurolingvistiky, psychologie učení, pedagogiky i empirického výzkumu v oblasti didaktiky cizích jazyků.
rodina a dítě
Ukázky

Výuka cizích jazyků

237 Kč
190 Kč
Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
rodina a dítě
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Analýza vyučování - 20%
Vyučovací proces lze poměrně jednoduše a jednoznačně vymezit - žáci se učí a učitel řídí jejich učební činnosti. Ale vyučování je i přes všechna možná jednoduchá vymezení poměrně složitým procesem, do kterého vstupuje mnoho prvků.
rodina a dítě
Ukázky

Analýza vyučování

271 Kč
217 Kč
Hodnocení žáků - 20%
Hodnocení žáků ve vyučování, jako nezbytná součást výchovně-vzdělávacího procesu, je velice složité. Dotýká se všech účastníků vyučovacího procesu .
rodina a dítě
Ukázky

Hodnocení žáků

229 Kč
183 Kč
Integrace obsahu vyučování - 20%
Integrace obsahu učiva v základní škole je stále velmi diskutovanou problematikou současné doby. A právě proto vznikla tato kniha.
rodina a dítě
Ukázky

Integrace obsahu vyučování

195 Kč
156 Kč
Kompetence ve vzdělávání - 20%
Publikace propojuje teoretický výklad se stálým zřetelem k praxi. Autoři vydatně čerpají nejen z české, ale také zahraniční literatury o dané problematice a vycházejí také z důležitých mezinárodních dokumentů EU.
rodina a dítě
Ukázky

Kompetence ve vzdělávání

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 > >>