Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
rodina a dítě

Lexikon kouzel pro děti i dospělé - 20%
(4x)
Chcete přimět sopku chrlit lávu a balonek, aby se nafoukl sám? A podaří se vám pomocí zaříkadel rozhoupat Mléčnou dráhu nebo proměnit vodu v led v létě a bez mrazáku? Přesvědčte se sami. Kniha obsahuje známé i méně známé zábavné fyzikální pokusy doplněné o 25 vtipných zaříkadel.
rodina a dítě
Ukázky

Lexikon kouzel pro děti i dospělé

189 Kč
151 Kč
Odolné dítě - 20%
Dnešní výchova je v mnohém jiná, než tomu bylo dřív. O děti pečujeme, jako by šlo o vzácné cizokrajné květiny, kolem kterých je třeba postavit skleník a neustále je chránit, hlídat a se vším jim pomáhat.
rodina a dítě
Ukázky

Odolné dítě

243 Kč
194 Kč
Plodnost - 20%

O ženách a matkách Autorkou knihy je známá psychogynekoložka MUDr. Helena Máslová, jejíž unikátní přístup umožňuje pochopit příčiny neplodnosti ve své komplexitě. Její metody práce přinášejí nezpochybnitelné úspěchy a mnoha ženám pomohly splnit už téměř ztracený sen o dítěti.

rodina a dítě
Ukázky

Plodnost

299 Kč
239 Kč
Povíš mi to? - 20%
(1x)
Kniha speciální pedagožky, logopedky a autorky dětských knih Ester Staré a ilustrátora Milana Starého nenásilně a zábavnou formou podněcuje mluvní apetit, rozvíjí vyjadřovací schopnosti, slovní zásobu a jazykový cit dítěte.
rodina a dítě
Ukázky

Povíš mi to?

199 Kč
159 Kč
Tereza, etiketa pro dívky - 20%
Tereza je obyčejná šestnáctiletá holka, která se seznámí na Facebooku s klukem o něco starším, a společně prožívají všechny situace, do kterých se dostávají mladí lidé jejich věku. Řeší svůj vztah, rozchody a návraty, ale i chování k rodičům, ke kamarádům, učí se základům chování v restauraci…
rodina a dítě
Ukázky

Tereza, etiketa pro dívky

179 Kč
143 Kč
Ve stínu neviditelných draků - 20%
Zvenku normální rodina – vysokoškolsky vzdělaní rodiče, dvě děti, majetkové poměry přiměřené době totality. Jen ta holčička pořád dělá problémy…
rodina a dítě
Ukázky

Ve stínu neviditelných draků

149 Kč
119 Kč
52 keramických projektů s GOLEMem pro děti - 20%
Golem je oblíbený český výtvarný časopis vycházející již 13 let, který svým čtenářům 4x do roka nabízí vždy novou porci „hliněných“ nápadů českých a slovenských keramiků s cílem zábavného šíření a zachovávání nejtradičnějšího z českých řemesel.
rodina a dítě
Ukázky

52 keramických projektů s GOLEMem pro děti

189 Kč
151 Kč
Jak přežít krizi v rodině - 20%
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku? Jak mám přinutit partnera, aby se ke mně vrátil? Jak vysoudit styk se synem či s dcerou?
rodina a dítě
Ukázky

Jak přežít krizi v rodině

209 Kč
167 Kč
Jedineční lidé - 20%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
rodina a dítě
Ukázky

Jedineční lidé

198 Kč
158 Kč
Zlobivé děti neexistují - 20%

Jak nastavit dětem hranice – a zůstat přitom jejich vzorem Vztekající se batole… To není ostuda ani chování, které si zaslouží trest. Jak ale prosazovat disciplínu, aby prospěla dítěti i jeho rodičům? Jak nastavit hranice?

rodina a dítě
Ukázky

Zlobivé děti neexistují

209 Kč
167 Kč
Dítě na vlastní pohon - 20%
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
rodina a dítě
Ukázky

Dítě na vlastní pohon

279 Kč
223 Kč
Jak se zbavit plenek - 20%
Jak poznáte, že vaše dítě je zralé na odplenkování a jak potom na to?
rodina a dítě
Ukázky

Jak se zbavit plenek

209 Kč
167 Kč
Logopedie pro nejmenší - 20%
Mnozí z vás by mezi slova logopedie a nácvik správné výslovnosti dali rovnítko, a nebylo by to špatně. Logopedie se však nezabývá pouze artikulací, ale také celkovým rozvojem komunikačních dovedností. A ty je možné začít trénovat již v raném věku, ideálně nenásilným a hravým způsobem.
rodina a dítě
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

149 Kč
119 Kč
Nejlepší hry z lesních školek - 20%

Buďte s dětmi venku a naučte je objevovat svět. Kniha pro rodiče, průvodce a učitele předškolních dětí přináší výběr her, které se osvědčily v lesních školkách. Některé jsou známé a rozšířené, jiné originální a neobvyklé. Všechny jsou ale vyzkoušené. Vybírali jsme takové hry a činnosti, které lze provozovat při různém počtu dětí a nezávisejí pouze na velké skupině.

rodina a dítě
Ukázky

Nejlepší hry z lesních školek

279 Kč
223 Kč
Prevence traumatu u dětí - 20%
Kniha Prevence traumatu u dětí pomáhá rodičům, kteří chtějí pomoct svým ustaraným a utrápeným dětem.
rodina a dítě
Ukázky

Prevence traumatu u dětí

210 Kč
168 Kč
Sourozenci - o spravedlivé výchově - 20%

Pomozte svým dětem vzájemně spolupracovat a pomáhat si! V této knize naleznete odpovědi na otázky, které si asi jako každý rodič dvou a více dětí zaručeně kladete, a navíc se dozvíte i mnoho dalšího.

rodina a dítě
Ukázky

Sourozenci - o spravedlivé výchově

149 Kč
119 Kč
Specifické poruchy učení - 20%
Specifickými poruchami učení (SPU) jsou myšleny dyslexie, dysgrafie a dysortografie (pouze naznačeny budou také dyskalkulie a dyspraxie). V současné době se jedná o skupinu obtíží, která zahrnuje nejvyšší procento žáků základních i středních škol v kategorii žáci se speciálními vzdělávacími potřebami.
rodina a dítě
Ukázky

Specifické poruchy učení

189 Kč
151 Kč
Tanečky a písničky pro kluky a holčičky - 20%

První taneční krůčky  Publikace Tanečky a písničky pro kluky a holčičky je určena rodičům, prarodičům a učitelům, kteří chtějí u dětí od 3 do 8 let rozvíjet jejich pohybové dovednosti.

rodina a dítě
Ukázky

Tanečky a písničky pro kluky a holčičky

149 Kč
119 Kč
Zachovejte klid, vaše žabka dospívá - 20%
Puberta – vzrušující, ale pro spoustu dětí i velice těžké období. Prochází mnoha změnami a obzvlášť potřebují trpělivost a důvěru svých rodičů. Udržet při výchově dospívajících rovnováhu mezi otevřenou myslí (mindfulness) a vřelým srdcem přitom vůbec není snadné.
rodina a dítě
Ukázky

Zachovejte klid, vaše žabka dospívá

209 Kč
167 Kč
Zdravé svačiny do školy i do práce - 20%
Přiznejme si, že dnešní uspěchaná doba přeje potravinám, které slibují dlouhou trvanlivost, jsou levné a mají výraznou chuť. Toho všeho lze ale dosáhnout jen s pomocí chemických přísad, které však našemu zdraví neprospívají. Pokud chcete jít jinou cestou a dát sobě a svým dětem skvělé a přitom zdravé pokrmy, vyzkoušejte tuto kuchařku.
rodina a dítě
Ukázky

Zdravé svačiny do školy i do práce

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 > >>