Nejprodávanější Kniha - únor 2022
psychologie

Rozhovory v tichu - 11%
Kniha propojuje unikátní svět dětí se světem dospělých. Upřímné a inspirativní rozhovory matky a její desetileté dcery Hanky pomáhají pochopit bolest duše a ukazují jednoduchou cestu k radosti, sebelásce, sebevědomí, popřípadě pomohou nastartovat samoléčení.
psychologie

Rozhovory v tichu

359 Kč
319 Kč
Sbohem, mami, sbohem, tati - 11%
Kniha se snaží co nejhlouběji zprostředkovat zkušenosti s procesem truchlení. Text je doplněn několika autentickými příběhy a velmi empatickými osobními úvahami.
psychologie

Sbohem, mami, sbohem, tati

302 Kč
268 Kč
Suchej únor - 11%
(3x)
Ve 28 příjemně odlehčených kapitolách představujeme alkohol ve všech jeho společenských rolích. Ať už je to spánek, sex, sport, práce, výchova dětí, zdraví, léčba, umění nebo alkohol za volantem.
psychologie

Suchej únor

359 Kč
319 Kč
Vesmírný řád - 11%
(4x)

Tato léčivá kniha funguje jako pracovní pomůcka. Každá kapitola má za úkol dovézt čtenáře k hlubšímu zamyšlení se.

psychologie
Ukázky

Vesmírný řád

269 Kč
239 Kč
Vysoce citliví lidé mezi námi - 11%
Rolf Sellin ve své dnes již slavné knize popisuje, jak vlastní hypersenzitivitu přijmout a jak se zase soustředit na sebe samého, aby člověk dokázal vnímat svoje tělo a vlastní potřeby a mentálně se lépe chránil.
psychologie

Vysoce citliví lidé mezi námi

314 Kč
279 Kč
365 tipů pro vysoce citlivé lidi - 11%
Tato knížka se stane vaším přítelem a laskavým průvodcem po celý rok, od ledna až do prosince.
psychologie

365 tipů pro vysoce citlivé lidi

386 Kč
343 Kč
Maminko, nekřič! - 11%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
psychologie

Maminko, nekřič!

269 Kč
239 Kč
Proč si nerozumíme - 11%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
psychologie

Proč si nerozumíme

359 Kč
319 Kč
Přechodové rituály - 11%
Autor mnoha bestsellerů Alberto Villoldo sdílením vlastní zkušenosti, hledáním v mytologiích rozličných kultur a rozšířením svého zkoumání na pole neurobiologie ukazuje čtenářům, jaký mohou mít z těchto posvátných praktik užitek.
psychologie

Přechodové rituály

423 Kč
376 Kč
Třinácté komnaty dětské duše - 11%
Kniha přeložená do 15 jazyků poskytuje lidský a poutavý vhled do vnitřního světa dítěte a dospívajícího a ukazuje cesty, jak podpořit jejich rozvoj.
psychologie

Třinácté komnaty dětské duše

494 Kč
439 Kč
Karty archetypů - 11%
Archetypy jsou prastaré univerzální šablony chování, zakotvené v tzv. „kolektivním nevědomí“, kterému dal pojmenování Carl Gustav Jung. Caroline Myssová vytvořila jedinečnou řadu 74 karet archetypů.
psychologie

Karty archetypů

448 Kč
398 Kč
Posvátná prostitutka - 11%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
psychologie
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
238 Kč
Krajní zodpovědnost - 11%
(1x)
Speciální bojová jednotka SEAL, které veleli Jocko Willink a Leif Babin, byla vyslaná do nejnebezpečnější bojové zóny v Iráku, aby tam splnila zdánlivě nesplnitelný úkol: poskytla pomoc americkým ozbrojeným silám a spolu s nimi nastolila bezpečnost v
psychologie

Krajní zodpovědnost

359 Kč
319 Kč
Posvátné smlouvy - 11%
Caroline Myssová se pozoruhodným a neotřelým způsobem zabývá klasickými platonskými a jungiáskými archetypy jakožto nejdůležitějšími nástroji v našem osobnostním rozvoji.
psychologie

Posvátné smlouvy

448 Kč
398 Kč
Člověk a jeho symboly - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.
psychologie

Člověk a jeho symboly

899 Kč
799 Kč
Houževnatost – Síla vytrvalosti a vášně - 11%
(2x)
Chcete být úspěšní, ale zároveň chápete, že na vrchol žádné zkratky nevedou? Pak právě v odbornou veřejností i čtenáři oceňované Houževnatosti najdete ideálního průvodce, jak díky kombinaci vytrvalosti a vášně dosáhnout svého cíle.
psychologie

Houževnatost – Síla vytrvalosti a vášně

359 Kč
319 Kč
Odraz ode dna

Žijeme všichni v jednom světě a všichni sníme, doufáme, a pak děláme chyby a stárneme. Tak jako postavy povídek ze sbírky Odraz ode dna, které mají jedno společné: blíží se ke dnu a možná se od něj odrazí, možná ne.

psychologie

Odraz ode dna

44 Kč
Za tajemstvím pohádek - 11%
(1x)
Dodnes vysoce uznávanou prací amerického psychoanalytika rakouského původu Bruna Bettelheima se stala jeho kniha Za tajemstvím pohádek. V ní autor tvrdí, že je nezbytné, aby se děti v raném věku setkávaly se světem klasických pohádek.
psychologie

Za tajemstvím pohádek

449 Kč
399 Kč
Molekuly emocí - 11%
(3x)
Ve své průkopnické knize Molekuly emocí Candace Pert poskytuje překvapivé a přesvědčivé odpovědi na tyto a další náročné otázky, o kterých vědci a filozofové uvažovali už po staletí.
psychologie

Molekuly emocí

395 Kč
351 Kč
Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží - 11%
(1x)
V knize Jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překonali rakovinu, srdeční choroby, depresi, artritidu nebo třesy spojené s Parkinsonovou chorobou pouze díky tomu, že věřili v placebo efekt.
psychologie

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 212 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>