Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
neobyčejné osudy

Cesta šamana - 20%
(1x)
Hernán Mamani strávil velkou část života v divokém tempu západní civilizace. Když se však jeho tělo vzbouřilo a tradiční medicína mu nedokázala pomoci, vydal se za svými kořeny.
neobyčejné osudy
Ukázky

Cesta šamana

279 Kč
223 Kč
Divoké labutě - 20%
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem.
neobyčejné osudy
Ukázky

Divoké labutě

349 Kč
279 Kč
Duše na kari - 20%
(3x)

Tři týdny v sestavě pestřejší než směs koření kari Nejlepším způsobem, jak poznat ajurvédu v praxi, je vydat se přímo do Indie. Autorka deníku chtěla dopřát očistu svému tělu, mysli i duši. To ale netušila, na koho tam narazí…

neobyčejné osudy
Ukázky

Duše na kari

199 Kč
159 Kč
Já, doktor(in) - 20%
(2x)

Jak lékaři přicházejí o iluze Žít v cizině znamená boj, tvrdou dřinu, samotu i odvahu. Člověk se musí vzdát spousty věcí a obětovat se pro druhé. Své o tom ví i Kateřina Karolová, vítězka ankety Žena roku 2018. Tři roky pracovala jako dětská lékařka v německé nemocnici a své zkušenosti popsala v blogu, který byl čtenáři idnes.cz zvolen v roce 2018 nejlepším Nováčkem roku. Výběr z něj najdete v této knize.

neobyčejné osudy
Ukázky

Já, doktor(in)

209 Kč
167 Kč
Jazzová baronka - 20%
Nica Rothschildová měla vznešený původ, rodinu i bohatství.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jazzová baronka

297 Kč
238 Kč
Mukl - 20%
(1x)
Kniha inspirovaná skutečným příběhem muže, který byl ve vykonstruovaném procesu odsouzen k patnácti letům odnětí svobody. V 19 letech prošel krutými výslechovými metodami StB a na vlastní kůži okusil lidskou krutost v její nejsyrovější podobě.
neobyčejné osudy
Ukázky

Mukl

339 Kč
271 Kč
Spánek rozumu plodí příšery

Může virus zemřít? A jak se z virů chcípáčků stávají světoví šampióni? Máme se obávat silného státu? A jaký smysl má mýlit se? Pandemie nemoci covid-19 přináší záplavu otázek, ale málo jasných odpovědí. Komu věřit, když je všude plno „odborníků“?

neobyčejné osudy
Ukázky

Spánek rozumu plodí příšery

318 Kč
Věta jako povolání - 20%
Významný český novinář a spisovatel Karel Hvížďala slaví v roce 2020 své osmdesáté narozeniny. K této příležitosti vychází mimořádné souborné vydání jeho úspěšných knih pod názvem Věta jako povolání…
neobyčejné osudy
Ukázky

Věta jako povolání

349 Kč
279 Kč
Ztracená v Galábii - 20%
Příběh mladé české ženy, která se po ovdovění zamilovala do atraktivního a pozorného Araba, souhlasila se svatbou, ale brzy poté zjistila, že se její život naprosto změní.
neobyčejné osudy
Ukázky

Ztracená v Galábii

179 Kč
143 Kč
Hlubiny - 20%
(1x)

Autobiografie slavného francouzského volného potápěče Život člověka se odehrává mezi jeho prvním nádechem a posledním výdechem. Ponory Guillauma Néryho jsou časové intervaly mezi jeho posledním výdechem a prvním nádechem.

neobyčejné osudy
Ukázky

Hlubiny

249 Kč
199 Kč
Korczak - 20%
Janusz Korczak (22.7. 1878 nebo 1879 – 10. 8. 1942). Během nacistické okupace Polska prokázal neobyčejné hrdinství, ochraňoval své svěřence nejprve ve Varšavě, v židovském ghettu, posléze i na jejich poslední cestě ve vyhlazovacím táboře v Treblince.
neobyčejné osudy
Ukázky

Korczak

349 Kč
279 Kč
Specialista - 20%
(1x)

Upřímná a strhující zpověď člena elitní bojové jednotky Navy SEALs Robert O´Neill. Účastník 400 bojových misí, bývalý člen Navy SEALs a žijící legenda. Jeho memoáry, psané s brutální upřímností a doprovázené osobitým černým humorem, vás zavedou nejen do první frontové linie či týlu nepřítele.

neobyčejné osudy
Ukázky

Specialista

299 Kč
239 Kč
Trosečník sibiřský - 20%
(1x)
Třetí kniha spisovatelky a ilustrátorky Světlany Glaserové vznikla podle autentických vzpomínek jejího vlastního otce. Na jedné straně bolševické impérium třicátých let 20. století živořící pod krutovládou soudruha Stalina a na druhé malý chlapec, napůl Čech – napůl Rus, který se do té zvrácené doby a rozvrácené země narodil a prožívá zde své dětství.
neobyčejné osudy
Ukázky

Trosečník sibiřský

209 Kč
167 Kč
Člověk má dělat to, nač má sílu. Život… - 20%
Než se stal Václav Havel prezidentem, znal Olgu Havlovou jen málokdo. Stačilo pár let, a získala si úctu tisíců spoluobčanů. Dodnes se hovoří o její noblese a aristokratičnosti ducha, o síle její osobnosti. Lze říci o Olze Havlové ještě něco nového, hlubšího a zajímavějšího? Pokouší se o to tento…
neobyčejné osudy
Ukázky

Člověk má dělat to, nač má sílu. Život…

239 Kč
191 Kč
Ella & Kandinský - 20%
(1x)
Během malování na bavorském horském úbočí se mladá Gabriele (Ella) Münterová zamiluje do svého ženatého učitele Vasilije Kandinského.
neobyčejné osudy
Ukázky

Ella & Kandinský

254 Kč
203 Kč
On mne vede - 20%
(1x)
Ve své druhé knize se autor opět ohlíží za tím, co zakusil, a vydává svědectví o své víře a o mocném působení Boží prozřetelnosti.
neobyčejné osudy
Ukázky

On mne vede

159 Kč
127 Kč
Život na cestě: autobiografie - 20%
Autobiografie světoznámého britského neurologa Olivera Sackse, který se proslavil svými případovými studiemi fascinujících a neobvyklých lidských příběhů (ať se jedná o epidemii spavé nemoci, která své oběti zanechala na desetiletí v katatonickém sta
neobyčejné osudy
Ukázky

Život na cestě: autobiografie

179 Kč
143 Kč
Pan Selfridge - 20%
Kniha, která se stala inspirací úspěšného televizního seriálu Pan SelfridgeŽivot zakladatele známého obchodního domu Selfridges, který revolučním způsobem ovlivnil i naše nakupování, byl plný přepychu, krásných žen a hazardu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Pan Selfridge

199 Kč
159 Kč
Statečný život a tajemná smrt podplukovníka Sochora - 20%
(1x)

Unikátní pohled do zákulisí bojů našich vojáků na východní frontě. Životní příběh jednoho z těchto legendárních hrdinů-podplukovníka Antonína Sochora - se v padesátých letech za záhadných okolností tragicky uzavírá.

neobyčejné osudy
Ukázky

Statečný život a tajemná smrt podplukovníka Sochora

139 Kč
111 Kč
Život mimo kategorie - 20%
(2x)
John Bok (1945) se narodil do česko-britské rodiny (jeho otec byl válečným letcem, matka Angličanka). Podepsal Chartu 77, byl perzekuován policií, po roce 1989 pracoval v Úřadu pro ochranu ústavy a demokracie a ve FBIS.
neobyčejné osudy
Ukázky

Život mimo kategorie

245 Kč
196 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 > >>