Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
neobyčejné osudy

Jan Tříska - 20%
Byl Romeem i Lorenzacciem, byl Faustem i Radúzem, byl králem Learem i Igorem Hnízdem. Byl lecčíms, ale stále zůstával mužem a klukem s nestárnoucí duší a kouzlem, které se nedá naučit ani vypočítat. Lidé ho poslouchali, i když mlčel, a nezapomněli na něj, ani když odešel na spoustu let do světa na…
neobyčejné osudy
Ukázky

Jan Tříska

140 Kč
112 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Vladimíra Čerepková - 20%
(2x)
Netradiční biografie propojuje vzpomínky pamětníků s dokumenty z pasťáků, soudů, léčeben. Součástí je rozhovor s básnířkou, který se uskutečnil rok před její smrtí. Vzniká tak detektivka života, kde o tom, kdo byla V. Čerepková, rozhodne sám čtenář.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vladimíra Čerepková

248 Kč
198 Kč
Ruské duše - 20%
(4x)
Bývalý zpravodaj Českého rozhlasu v Rusku připravil knihu rozhovorů s třiceti nejzajímavějšími lidmi, s nimiž se setkal během svého pobytu v této zemi. Jejich prostřednictvím poznáme historii i současnost ruské společnosti se všemi rozpory a problémy...
neobyčejné osudy
Ukázky

Ruské duše

99 Kč
79 Kč
Černovický Baťa - 20%
Udělejme si test. Když se řekne Jan Antonín Baťa nebo Tomáš Baťa, každý gramotný Čech ví, o koho jde.
neobyčejné osudy
Ukázky

Černovický Baťa

89 Kč
71 Kč
Dotknout se duše - 20%
(1x)

Bilanční rozhovor o zdolávání vrcholů v horách i uvnitř nás Špičkový horolezec, vyznavač alpského stylu, držitel mezinárodního ocenění Zlatý cepín. Ale také partner, otec, syn, bratr a kamarád. Marek Mára Holeček se svému lezeckému i soukromému životu věnuje naplno a s vášní.

neobyčejné osudy
Ukázky

Dotknout se duše

299 Kč
239 Kč
Tančím s láskou - 20%

Životopis úspěsného tanečníka Dominik Vodička je tanečník, který získal titul Krále tanečního parketu ve StarDance, a zároveň držitel nejprestižnějšího českého divadelního ocenění Thálie.

neobyčejné osudy
Ukázky

Tančím s láskou

269 Kč
215 Kč
Byli jsme mladí a stateční - 20%
Děti v internátní škole ve Čchü-fu stejně jako každý rok nedočkavě vyhlížely Vánoce.
neobyčejné osudy
Ukázky

Byli jsme mladí a stateční

339 Kč
271 Kč
Černý a bílý - 20%
Komiksové zpracování životní cesty Bobby Fishera – symbolu šachové geniality i epochy studené války.
neobyčejné osudy
Ukázky

Černý a bílý

254 Kč
203 Kč
Jeskyně Aspergerů - 20%
S Aspergerovým syndromem se potýká celý život, přestože jí byl diagnostikován až ve 22 letech. Vystudovaná zdravotní sestra v knize popisuje, jak diagnózu získala i složitý přechod do dospělého života, který následoval.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jeskyně Aspergerů

189 Kč
151 Kč
Maradona – Boží ruka - 20%
Diego Maradona. Málokterý hráč předvedl na zeleném pažitu tolik geniálních kousků. Přes všechny nechutné excesy a skandály na hřišti i mimo něj se právem zařadil mezi největší fotbalisty všech dob.
neobyčejné osudy
Ukázky

Maradona – Boží ruka

279 Kč
223 Kč
Neuseknou ti hlavu? - 20%

Otevřená zpověď mladé Češky o životě v jedné z nejpřísnějších muslimských zemích světa Čtenáři se dozví nejen zajímavá fakta o stále málo známé Saúdské Arábii, ale seznámí se i s autorčinými vzrušujícími zážitky z dobrodružných cest po světě, při kterých byla mnohdy ohrožena na životě, ať už ze strany jordánských beduínů či kvůli raketě jemenských povstalců!

neobyčejné osudy
Ukázky

Neuseknou ti hlavu?

269 Kč
215 Kč
Nikdy se nevzdávej! - 20%
Inspirativní životní příběh stoletého Bena Ferencze, vyšetřovatele nacistických válečných zločinů, známého jako „žalobce zla“.
neobyčejné osudy
Ukázky

Nikdy se nevzdávej!

189 Kč
151 Kč
Rododendron - 20%
(8x)
Skutečný příběh matky, které lidská zášť a zloba podpořené totalitním režimem v Československu vyrvaly z náručí dvouletou dceru. Nebýt nevinné fotografie s rododendronem, nikdy by se znovu nesetkaly a vy byste tuto knihu nečetli. Projděte se spolu s nimi po molu života.
neobyčejné osudy
Ukázky

Rododendron

229 Kč
183 Kč
William a Harry: Bitva bratrů - 20%
Bestseller New York Times od historického konzultanta oceňovaného seriálu The Crown z Netflixu „Královská kniha roku.
neobyčejné osudy
Ukázky

William a Harry: Bitva bratrů

299 Kč
239 Kč
Z deprese ke štěstí - 20%
(1x)
Nichu po splnění snu čeká spousta nepříjemných zkušeností. Z optimistické holky, které vždycky všechno vycházelo, se ve 25 letech stává máma v depresích. V otevřeném příběhu sdílí nejen svou honbu za úspěchem a následný proces vyhoření, ale také pozdější podlehnutí černým myšlenkám a depresi.
neobyčejné osudy
Ukázky

Z deprese ke štěstí

209 Kč
167 Kč
Zabíjím rychle. Cena: 13 minut - 20%

Popisují chvíli, kdy motor auta, které řídili, ztichl. To hrůzné ticho... Poslouchám jejich příběhy, které je dovedly do vězení. Faktického, toho s mřížemi nebo nehmatatelného, zalezlého ve svědomí. Všichni za sebou mají zločin, který nechtěli spáchat. Vůbec.

neobyčejné osudy
Ukázky

Zabíjím rychle. Cena: 13 minut

249 Kč
199 Kč
Zápisník abstinentky - 20%
(2x)
Jak se daří autorce vítězného blogu Magnesia Litera 2019 s odstupem jednoho roku od chvíle, kdy vydala úspěšnou knihu o svém boji se závislostí na alkoholu? Jaký je „střízlivý“ život abstinující alkoholičky? Michaela vypráví o tom, jak obtížné je abstinovat ve společnosti, kde je pití společenská norma.
neobyčejné osudy
Ukázky

Zápisník abstinentky

209 Kč
167 Kč
Zrušený rok – Deník 2020 - 20%
Michal Viewegh po několika letech opět přichází s nejosobnějším a nejotevřenějším žánrem – s deníkem. Rok 2020 byl pro valnou část obyvatel této planety zřejmě tím nejpodivnějším, a bohužel mnohdy i tím nejbolestivějším obdobím, jaké kdy zažili.
neobyčejné osudy
Ukázky

Zrušený rok – Deník 2020

279 Kč
223 Kč
Žít lehce - 20%
Inspirativní příběhy lidí, kteří odešli z města a vybudovali si svůj domov v souladu s přírodou a jejími cykly.
neobyčejné osudy
Ukázky

Žít lehce

318 Kč
254 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 > >>