Nejprodávanější tituly - únor 2022
Evropa

Rumunsko
Rumunsko bylo součástí Římské říše a má velmi bohatou historii. Důkazem je bezpočetné množství památek, které naleznete téměř po celé zemi.
Evropa

Rumunsko

376 Kč
Sardinie
Průvodce po Sardinii, pohádkově krásném středomořském ráji.
Evropa

Sardinie

376 Kč
Bedekr: Itálie - 11%
Oblíbený a zábavný cestopis s konkrétními radami a tipy pro cestovatele podle TV cyklu přichází opět v knižní podobě!
Evropa

Bedekr: Itálie

269 Kč
239 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
Evropa
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Itinerario - 11%
(2x)
Dílo „Itinerario“ je cestopisem z pera nizozemského cestovatele Jana Huyghena van Linschoten, který v 80. letech 16. století strávil několik let v portugalských službách v Indii ve službách arcibiskupa z Goy.
Evropa
Ukázky

Itinerario

448 Kč
398 Kč
Nová tajemství Prahy - 11%
Odhalte nová tajemství magické Prahy!
Evropa

Nová tajemství Prahy

314 Kč
279 Kč
Poutní cesty - Slavná poutní místa západní Evropy - 11%
Ať už se chystáte na skutečnou pouť, nebo chcete poznávat svět či prostě absolvovat dálkový pochod, publikace Poutní cesty vás povede po opravdu slavných historických trasách.
Evropa

Poutní cesty - Slavná poutní místa západní Evropy

539 Kč
479 Kč
Tajemství plzeňských vod
Kniha o plzeňských řekách, potocích, studánkách, rybnících a nádržích volně navazuje na předchozí dílo Jana Hajšmana Tajemství plzeňských kopců. Kniha představí jejich historii i současnost, stavby na jejich březích, události, které se tam staly.
Evropa
Ukázky

Tajemství plzeňských vod

179 Kč
Utajené hrady a zámky III. - 11%
Autoři se již potřetí vypravili do rozmanitých koutů Prahy, na břehy Vltavy i dalších toků a vodních ploch, do zakletých areálů a k výstavným palácům; opět Vám slovem a obrazem představí utajené klenoty na nečekaných místech.
Evropa

Utajené hrady a zámky III.

251 Kč
223 Kč
Andalusie a Costa del Sol - Inspirace na cesty - 11%
Nové vydání průvodce do kapsy. Užívejte si průzračné moře nebo se vydejte do vnitrozemí: Andalusie dokáže okouzlit každého. Pláže jsou úžasné a sluníčko celoročně svítí zhruba devět dnů z deseti.
Evropa

Andalusie a Costa del Sol - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Bulharsko - Inspirace na cesty - 11%
Nový průvodce Bulharskem představuje to nejzajímavější z celé země. Navštivte vybraná města, památná místa, kláštery, poznejte místní přírodu a ochutnejte zdejší speciality.
Evropa

Bulharsko - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Expedice - 11%
(1x)
Výtvarnici, která nemá ráda zimu, natolik zaujme tajemný osud polární expedice, že vystuduje medicínu a vydá se na vlastní pěst po jejích stopách. Kniha plná textu, fotografií, ledu a vášně.
Evropa

Expedice

358 Kč
318 Kč
Finsko - velký průvodce - 20%
Nový velký průvodce na cesty do Finska. Nechte se inspirovat poutavými fotografiemi a vydejte se letos na sever. Náš průvodce nabízí výběr těch nejzajímavějších míst a dobrodružství.
Evropa

Finsko - velký průvodce

790 Kč
632 Kč
Kurátor: Prague Art Guide - 11%
Traditional galleries, contemporary spaces, paintings and sculptures, art cafés, art in the streets and people who have something to say about it.
Evropa

Kurátor: Prague Art Guide

269 Kč
239 Kč
Není Milán jako Milán - 20%
(1x)
Milán je jako špička ledovce, pod kterým leží jeho nesmírná historie. Abychom ho poznali, je třeba mít trpělivost ho poslouchat. Stetoskopem. Jak pulzuje uvnitř. Je třeba umět ho slyšet. Jeho "navzdory". Tam, kde odhaluje svou paměť.
Evropa
Ukázky

Není Milán jako Milán

250 Kč
200 Kč
Pivandr Plzeňským a Karlovarským krajem - 11%
Průvodce po vybraných 34 pivovarech Plzeňského a Karlovarského kraje. Současně album na upomínkové samolepky, které budou v pivovarech k dostání. Třetí díl série, která hodlá pokrýt celou Českou republiku.
Evropa

Pivandr Plzeňským a Karlovarským krajem

108 Kč
96 Kč
Příběhy míst naší země
Kniha pro každého, koho zajímá, jak různá místa vypadala před sto, nebo i více lety. Co ovlivnilo jejich současnou podobu, jsou hezčí na pohled dnes, nebo měla větší kouzlo v minulosti? Co se na nich podepsalo v dobrém i zlém?
Evropa
Ukázky

Příběhy míst naší země

203 Kč
Kanárské ostrovy - 11%
Kniha pojednává o dobrodružné cestě po Kanárském souostroví autem, pěšky, lodí a letadlem. Popisuje celou cestu a vše, co při ní autor poznal a prožil, kde a jak se svými přáteli nocoval.
Evropa

Kanárské ostrovy

242 Kč
215 Kč
Můj atlas Česka - 11%
Jak byste popsali nebo nakreslili místo, kde žijete? Takové zadání dala redakce Albatrosu dětem z celé České republiky.
Evropa

Můj atlas Česka

269 Kč
239 Kč
Paříž pro pokročilé - 11%
V unikátní knize plné fotografií nás autorka, opravdová znalkyně Paříže, seznamuje s málo známými místy francouzské metropole.
Evropa
Ukázky

Paříž pro pokročilé

257 Kč
228 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 > >>