Nejprodávanější knihy - únor 2022
historické romány

Světlo v temnotách - 11%
(1x)
Je rok 1943 a Stefania Podgórská pracuje pro rodinu Diamantových v polském Přemyšlu. Jedno zaklepání na dveře změní řadu životů. Historický román podle skutečného příběhu.
historické romány

Světlo v temnotách

359 Kč
319 Kč
Večer a jitro - 11%
(1x)
Pilíře země, Na věky věků a Ohnivý sloup , tři monumentální historické ságy bestselleristy Kena Folletta dokázaly oslovit miliony čtenářů na celém světě. Nyní přichází autor s dalším románem Večer a jitro, který tuto kingsbridgeskou sérii dějově....
historické romány

Večer a jitro

539 Kč
479 Kč
Vražda v ambitu - 11%
Tři detektivní příběhy, odehrávající se v polovině 13. století, se vracejí do doby mládí Oldřicha z Chlumu. Vysvětlují některé události, předcházející románům publikovaným v edici Hříšní lidé Království českého.
historické romány

Vražda v ambitu

314 Kč
279 Kč
Znamení Jidáš - 11%
Na Pražském hradě došlo k neslýchanému zločinu. Přímo v úředním paláci byl jedné noci zavražděn zemský sudí Dobřej a v jeho těle byla nalezena dýka se satanskými znaky...
historické romány

Znamení Jidáš

314 Kč
279 Kč
Čarostřelec
(3x)
Cesta z Reichenbergu do Hejnic se klikatí strmým, zalesněným průsmykem. Stmívá se, nad horami vyje a běsní sněhová bouře.
historické romány

Čarostřelec

239 Kč
Na smrt - 11%
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
historické romány
Ukázky

Na smrt

358 Kč
318 Kč
Papež ukrutný - Limitovaná edice - 11%
Je srpen roku 1503 a umírá papež Alexandr VI., vlastním jménem Rodrigo Borgia. To je ta pravá chvíle pro zapřisáhlé nepřátele Borgiů, rod della Rovere, aby se intrikami a sliby, jež nehodlají dodržet, pokusili papežský stolec obsadit sami.
historické romány

Papež ukrutný - Limitovaná edice

718 Kč
638 Kč
Tajemství abatyše z Assisi - 11%
Pouť ke svatému Jakubovi do Compostely patří k vrcholným projevům křesťanské zbožnosti. Oldřich z Chlumu má však svých starostí tolik, že na něco takového nikdy nepomyslel. Jenže král Přemysl II. Otakar je jiného názoru.
historické romány

Tajemství abatyše z Assisi

314 Kč
279 Kč
Divadlo světla - 58%
(3x)
Barokní Praha, počátek 18. století. Slávek je jediným dítětem stavebního mistra, který pracuje pro význačné architekty. Slávkova rodina přežije mor a před ním samotným se otevírá nadějná budoucnost, pak ho však málem připraví o život střet s kočárem.
historické romány

Divadlo světla

238 Kč
99 Kč
Pád titánů - 11%
(1x)
První část monumentální historické ságy Století, v níž bestsellerista Ken Follett (Pilíře země, Na věky věků) poutavým, jímavým a zároveň napínavým způsobem mapuje fiktivní osudy několika rodin v různých částech světa, jež byly dramaticky poznamenány moderními dějinami.
historické romány

Pád titánů

539 Kč
479 Kč
Ohnivé znamení - 11%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
historické romány

Ohnivé znamení

403 Kč
358 Kč
Království na konci cesty - 6%
Třetí díl "křižácké trilogie", v němž se Arn vrací roku 1192 ze Svaté země do götlandského kláštera Varnhem a po překonání nových nesnází konečně uzavře sňatek s milovanou a věrnou Cecílií.
historické romány

Království na konci cesty

338 Kč
318 Kč
Falešná manželka - 11%
Cecilie Harcourtová se ocitá v nelehké životní situaci. Její bratr je těžce zraněn ve válce v koloniích a ona se o sebe musí najednou postarat sama.
historické romány

Falešná manželka

269 Kč
239 Kč
Hra s tajemstvím - 11%
(1x)
Rafinovaně napsaný román o nebezpečně tenké hranici mezi láskou a posedlostí, který se odehrává na pozadí zřejmě nejturbulentnějších časů moderní historie.
historické romány
Ukázky

Hra s tajemstvím

323 Kč
287 Kč
Pletichy ve Versailles - 11%
Vláda Ludvíka XV. se chýlí ke konci, ale jeho pověstná touha po ženské společnosti není o nic slabší než za časů sester de Mailly či vévodkyně de Pompadour.
historické romány

Pletichy ve Versailles

449 Kč
399 Kč
Poslední souboj - 11%
(2x)
Vzrušující příběh o duelu mezi dvěma muži, ale také o ženě, která svou odvahou změnila historii. Kniha se stala inspirací stejnojmenného filmu R. Scotta.
historické romány

Poslední souboj

324 Kč
288 Kč
Žlutý ptáček zpívá - 11%
Románová prvotina Jennifer Rosner Žlutý ptáček zpívá, inspirovaná pravdivými příběhy židovských dětí ukrývaných za druhé světové války, je dechberoucí vyprávění o nezlomném poutu matky s dcerou.
historické romány

Žlutý ptáček zpívá

359 Kč
319 Kč
1794. Tři Růže - 11%
(4x)

Rok 1794, Stockholm. Matka oplakává dceru zavražděnou o svatební noci. Jejím podezřením však nikdo nenaslouchá, a tak poprosí o pomoc jediného, který zbyl: jednorukého drába truchlícího nad smrtí přítele...

historické romány
Ukázky

1794. Tři Růže

448 Kč
398 Kč
Anděl v podsvětí - 11%
(1x)
V Praze zuří mor a císař Rudolf II. se s celým dvorem přestěhoval do Plzně. Pověst tohoto mravopočestného, panovníkovi oddaného města však ohrožuje série zločinů.
historické romány
Ukázky

Anděl v podsvětí

403 Kč
358 Kč
Ano, můj pane - 11%
(1x)
Ondřej z Rohatce se po několika letech, kdy se živil jako žoldnéř, rozhodne s tímto způsobem obživy skončit. Vzhledem k tomu, že při něm nezbohatl, považuje takový život za nepřiměřeně nebezpečný.
historické romány

Ano, můj pane

305 Kč
271 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>