Nejprodávanější tituly - únor 2022
křesťanství

Skandál milosrdenství - 11%
(1x)
Knihu Skandál milosrdenství připravil arcibiskup Grzegorz Ryś k novému vydání již ve Svatém roce milosrdenství, který vyhlásil papež František (2015); k českým čtenářům se dostává až nyní.
křesťanství

Skandál milosrdenství

224 Kč
199 Kč
Běžte za Josefem! - 11%
150. výročí prohlášení svatého Josefa za ochránce všeobecné církve podnítilo papeže Františka k formulaci jeho sedmi nových jmen: Ochránce Vykupitele, Boží služebník, Služebník spásy, Průvodce těžkými časy, Ochránce vyděděných, ...
křesťanství

Běžte za Josefem!

180 Kč
160 Kč
Bible21 ilumina (imitace kůže, pevná) - 11%
Bible21 ilumina zve čtenáře ke kreativnímu dialogu s biblickým textem. V návaznosti na historickou tradici iluminovaných biblických rukopisů i na moderní fenomén Bible journalingu nabízí prostor pro čtenářské zápisky i vlastní ilustrace.
křesťanství
Ukázky

Bible21 ilumina (imitace kůže, pevná)

801 Kč
712 Kč
Cesta za štěstím - 11%
„Všichni chceme šťastně žít, o tom není pochyb,“ říká svatý Augustin. Co je však pravé štěstí a kde ho hledat?
křesťanství

Cesta za štěstím

207 Kč
184 Kč
Dává Bůh smysl? - 20%
Proč by měl někdo potřebovat náboženství? Autor vyvrací mylný dojem, že pod vlivem sekularismu a lidského pokroku zaniká náboženství. Náboženství je důležitější, než si myslíte.
křesťanství
Ukázky

Dává Bůh smysl?

229 Kč
183 Kč
Dvanáct příběhů - 11%
Petr Karas nabízí sérii příběhů ze života, ze svého mládí i z nedávné doby. Sdílí s námi nejen náročné chvíle z cest autostopem či z vysokohorských výstupů, ale také silné momentky z jihomoravské farnosti, kde už léta působí.
křesťanství

Dvanáct příběhů

206 Kč
183 Kč
Ester - 11%
Spisovatelka, scénáristka a teoložka Jana Šrámková zve čtenáře ke dvacetidenní pouti starozákonní knihou Ester. Neocitáme se ovšem v dávné a nepřístupné minulosti, která dovede omámit svou těžkou vůní, ale vyčpí stejně rychle, jako se zavře kniha.
křesťanství
Ukázky

Ester

179 Kč
159 Kč
Eucharistie - 20%
V době, kdy intenzivněji zaznívá podle přání Jana Pavla II. téma Eucharistie, také český kardinál T. Špidlík k němu přispívá čtivým a praktickým způsobem.
křesťanství
Ukázky

Eucharistie

70 Kč
56 Kč
Hádala se duše s tělem - 11%
Biblické výklady, přednášky i osobní zkušenosti na téma spirituality v evangelické tradici.
křesťanství

Hádala se duše s tělem

131 Kč
116 Kč
Ježíši, postarej se ty - 11%
Otec Dolindo byl vyhledávaný kazatel a nesmírně plodný duchovní spisovatel. Napsal mimo jiné u nás dobře známou Novénu odevzdanosti. Dolindo Ruotolo zemřel v roce 1970, jen dva roky po stigmatizovaném P. Piovi.
křesťanství

Ježíši, postarej se ty

296 Kč
263 Kč
Jmenuji se Marie - 11%
"Jmenuji se Marie" je knihou, která vás vtáhne do děje a nepustí, dokud ji nedočtete. Mohl se příběh biblické Marie odehrát znovu? Mohla se opět narodit ta, o níž se píše v nejznámější knize světa?
křesťanství

Jmenuji se Marie

88 Kč
78 Kč
Milý Herode - 11%
Pavel Obluk se pokouší proniknout k tajemství Vánoc skrze dialog s postavami evangelia. A je to pokus pozoruhodně živý a aktuální. Ježíš pro něj není růžolící cvalík, který z matčina klína vítá s úsměvem příchozí gratulanty.
křesťanství

Milý Herode

170 Kč
151 Kč
Nad evangeliem podle Jana - 20%
Výklad Janova evangelia, ve kterém nechybí odbornost a přitom i pochopitelnost a živost, která zve nejen k četbě, ale i k přemýšlení a k žití rozjímaného slova.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Jana

435 Kč
348 Kč
Odpoledne křesťanství
(1x)
Kniha Odpoledne křesťanství pojednává o proměnách víry v lidských životech i v dějinách a využívá k tomu metodu kairologie – teologicko-sociologické interpretace změn v oblasti náboženství, kultury a společnosti.
křesťanství

Odpoledne křesťanství

179 Kč
Otevřená mysl otevřené srdce - 11%
(2x)
Kontemplativní modlitba je proces vnitřní transformace, proměny započaté Bohem a vedoucí, pokud souhlasíme, k božskému sjednocení. V tomto procesu se mění způsob vnímání reality.
křesťanství

Otevřená mysl otevřené srdce

313 Kč
278 Kč
Po pražcích slepých kolejišť - 11%
MAX KAŠPARŮ je autorem, který pokaždé zanechá v čtenáři hlubokou stopu. Inspiruje a povzbuzuje v hledání Dobra v lidech kolem nás. Vydejme se s ním na dobrodružnou cestu po pražcích starých kolejnic - po pražcích Ducha, duše, medických a vztahů.
křesťanství

Po pražcích slepých kolejišť

108 Kč
96 Kč
Spiritualita srdce - 11%
Klasické dílo duchovního života od francouzského jezuity Louise Lallemanta (1588–1635) je blízké knižnímu titulu Odevzdanost do Boží prozřetelnosti od Jean-Pierre de Caussada.
křesťanství

Spiritualita srdce

248 Kč
220 Kč
Teologie magie - 11%
Kniha přináší nový náhled na vztah mezi katolickým křesťanstvím a magií. Autor ve své práci rozebírá magii očima antropologů, mnohdy dnes již opomíjených.
křesťanství

Teologie magie

332 Kč
295 Kč
Velké partnerství - 20%
Věda rozebírá věci na součástky, aby pochopila, jak fungují. Náboženství skládá věci dohromady, aby pochopilo jejich smysl. Jonathan Sacks energicky hájí komplementárnost vědy a náboženství.
křesťanství
Ukázky

Velké partnerství

279 Kč
223 Kč
Anděl strážný jde do školy - 11%

Když andílek Trdliel pospíchá do školy pro anděly strážné, spadne z obláčku a přistane na stromě, přímo před oknem malého Aleše, chlapce, jehož má na starosti. Tehdy začíná jejich veselé dobrodružství… Laskavý a humorný příběh pro děti od 4 let.

křesťanství

Anděl strážný jde do školy

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 133 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>