Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
humor

Andělské trable - 20%
Marika se dostane do nebe, ale chvíli pochybuje, kde se vlastně ocitla. Tady se přece nemůže potkat se svým bývalým manželem Martinem!
humor
Ukázky

Andělské trable

169 Kč
135 Kč
Ať žije babička! - 20%
(2x)

Bez vnoučat by byl náš dům uklizený, peněženka plná, ale srdce prázdné...  Kniha je oslavou všech skvělých babiček! Vtipným způsobem vás uvede do této krásné životní role a stane se vaším oblíbeným průvodcem v "babičkování".

humor
Ukázky

Ať žije babička!

279 Kč
223 Kč
Až na ten konec dobrý - 20%
(3x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

humor
Ukázky

Až na ten konec dobrý

299 Kč
239 Kč
Babičky na tahu - 20%
(1x)
Pět dam v letech a nečekaná svatba? To si žádá pořádnou rozlučku se svobodou! A jelikož ženich to jede roztočit do Las Vegas, dámy se samozřejmě nehodlají nechat zahanbit a vydávají se na pobyt do Paříže, aby městu světel ukázaly, že věk je opravdu jenom číslo a po sedmdesátce život zdaleka nekončí! Od autorky Ještě to nebalím, vzkazuje babička.
humor
Ukázky

Babičky na tahu

297 Kč
238 Kč
Bambilion životů košišty Pusheen - 20%
(1x)
V této sbírce najdete Pusheen v jejích nejrozkošnějších podobách: od klasické šedé mourovaté, kterou znáte a milujete, až po její jednorožčí, dračí, mimozemská, dinosauří, či dokonce psí alter ega.
humor
Ukázky

Bambilion životů košišty Pusheen

189 Kč
151 Kč
Bethany a netvor - Pomsta je sladká - 20%

2. díl bláznivé série, ve které mají hlavní slovo černý humor a špetka mrazivého napětí. Potom, co se Bethany a Ebenezer zbavili netvora, mají před sebou jediný úkol: být DOBRÝMI lidmi a žít naprosto beznetvorsky. Rozhodnou se prodat předměty, které netvor za ty roky vyzvracel, a utržené peníze věnovat na dobročinný program.

humor
Ukázky

Bethany a netvor - Pomsta je sladká

179 Kč
143 Kč
České Pivní Pohádky - 20%
České pivo je národní poklad. Klenot tradiční české kultury, stejně jako knedlo vepřo zelo nebo Jára Cimrman. Vaří se u nás už od roku 993 a od té doby zkrášlilo nespočet postav českých pivařů.
humor
Ukázky

České Pivní Pohádky

199 Kč
159 Kč
Čtvrtá nejlepší nemocnice v Americe - 20%
Mnoho let po událostech v Domu Páně nalákají mocní šéfové Tlusťocha, aby přijal místo v Nejlepší nemocnici, která mezi tím v hodnocení klesla na čtvrté místo ve Spojených státech. Tlusťoch přesvědčil svou partu doktorů, aby se k němu připojili.
humor
Ukázky

Čtvrtá nejlepší nemocnice v Americe

298 Kč
238 Kč
Čtvrteční klub amatérských detektivů - 20%
(2x)
V poklidné vesnici pro penzisty se jednou týdně scházejí čtyři přátelé, aby vyšetřili nevyřešené vraždy. Když je však místní developer nalezen mrtev, „Čtvrteční klub amatérských detektivů“ se ocitne uprostřed svého prvního skutečného případu.
humor
Ukázky

Čtvrteční klub amatérských detektivů

258 Kč
206 Kč
Deník jóga matky - 20%
(1x)

Je rodinný život dostatečně duchovní? Odjet do Indie a přijet jako nový, osvícený člověk je jedna věc. To jde skoro samo, to mi věřte. Ale jak kdysi řekl jeden moudrý muž, tou pravou sádhanou, tedy duchovní praxí, je rodinný život. A měl pravdu.

humor
Ukázky

Deník jóga matky

209 Kč
167 Kč
Jak napálit rodiče - 20%
Co dělat, když se z rodičů stanou SUPERBÍDÁCI? Během ŠÍLENĚ NUDNÉ hodiny jsem si dal KRATIČKÉHO ŠLOFÍKA a oni okamžitě utáhli šrouby. Vyzkoušel jsem úplně všechno, abych je obměkčil – dokonce jsem dělal DOMÁCÍ ÚKOLY! – ale NIC nezabralo.
humor
Ukázky

Jak napálit rodiče

199 Kč
159 Kč
Když se vosy vyrojí - 20%
(2x)
SLEČNA MARPLOVÁ PO ČESKU? MLADÁ. SVÉRÁZNÁ. UČITELKA. Jakmile se svérázná učitelka Josefína Divíšková rozhodne uspořádat letní výtvarný kurz na statku pod zříceninou hradu Krákorec, nečeká, že by se mohlo přihodit něco vážnějšího než dva týdny nudy zpestřené nanejvýš hašteřením důchodců bez jakéhokoli talentu.
humor
Ukázky

Když se vosy vyrojí

279 Kč
223 Kč
Mops dýní - 20%

Halloween se blíží a Peggy z toho šílí... Chloe se nemůže Halloweenu dočkat. Peggy to čmuchá jinak. Bojí se čarodějnic, příšer z hlubin, duchů a hlavně tmy.

humor
Ukázky

Mops dýní

179 Kč
143 Kč
Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové - 20%
(2x)
Je to tady! Robert Bryndza dokazuje, že je třeskutě vtipný. Pomocí ne tak úplně soukromých emailů Coco Pinchardové zjistíte, jaké to je, když po čtyřicítce začínáte úplně znovu. Je to sranda…
humor
Ukázky

Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové

280 Kč
224 Kč
Neskutečně trapný život Lottie Brooksové - 20%

Buď sama sebou, i když to není vždycky terno! Zábavný deník ze života jedné trhlé holky. Lottie Brooksové je jedenáct a tři čtvrtě a její život už oficiálně nestojí za nic. Na druhý stupeň nastupuje bez kamarádů, úžasných vlnitých vlasů a s hrudníkem příliš plochým na to, aby vůbec nosila podprsenku.

humor
Ukázky

Neskutečně trapný život Lottie Brooksové

209 Kč
167 Kč
Padesátka v nouzovém stavu - 20%
Autorka úspěšné sbírky Ať žijí padesátnice Hana Hřebejková přichází s dalšími vtipnými povídkami nejen z karantény. Co když si potají jdete nechat udělat vlasy do zavřeného salonu a zrovna uprostřed barvení vás překvapí policejní kontrola?
humor
Ukázky

Padesátka v nouzovém stavu

140 Kč
112 Kč
Paraziti mezi námi - 20%

Kromě hraní a dělání komika chtěl Luděk Sobota už od dětství také psát. Mám syndrom zakuklení. To prý teď mají hlavně děti, protože nechodily přes rok do školy. Já už jsem taky trochu jako dítě, a tak jsem se uchýlil k pasivitě – a to až takové, že si za to sice nadávám, ale stejně u toho polehávám. A přemýšlím.

humor
Ukázky

Paraziti mezi námi

209 Kč
167 Kč
Paříž je vždycky dobrý nápad - 20%
(3x)
Uplynulo už sedm let od doby, kdy Chelsea Martinová podnikla své evropské roční dobrodružství.
humor
Ukázky

Paříž je vždycky dobrý nápad

322 Kč
258 Kč
Saturnin se představuje - 20%
(1x)

Co dělal Saturnin předtím, než se stal všestranným sluhou? Ač se to může zdát k neuvěření, Saturnin nebyl sluhou odjakživa. Přesto už jako jinoch prožíval řadu neuvěřitelných příhod. Jak vypadaly jeho mladické eskapády, do nichž byla skoro vždy zapletená nějaká ta žena? Proč se jeho matka rozhodla pro jméno Saturnin?

humor
Ukázky

Saturnin se představuje

249 Kč
199 Kč
Ulíbám tě k smrti - 20%
(1x)
Zrovna když hotelová manažerka Annabella získala skvělé místo v Singapuru, měla by najednou zachránit hotel svých rodičů v Alpách. S pevným odhodláním že skomírající podnik prodá, odjíždí do zasněženého rodného městečka, když náhle v příkopu u silnice objeví mrtvolu.
humor
Ukázky

Ulíbám tě k smrti

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 101 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>