Marek Eben - Myšlenky za volantem
Ke stažení

Myšlenky za volantem

Nakladatel: Brána 2020
Ihned
209 Kč

Anotace

Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2020. „Moje zkušenost s podobnými knížkami je taková, že se mi vždycky něco líbí a něco zase ne. A byl bych vlastně rád, kdyby v té knížce zbylo jen to, co se mi líbí, abych nemusel otravně listovat a přeskakovat to, co se mi...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(14x)

Vaše hodnocení
Nezklamal, potěšil, rozesmál.
Pokud znáte styl Marka Ebena, to, co od knihy čekáte, v ní skutečně naleznete. Autorovým osobitým humorem psaná zamyšlení, v nichž každé slovo má své přesné místo. Knihu lze otevřít, celou přečíst a zavřít, ale to nedoporučuji. Šetřete si tyto milé úvahy na dobu, kdy vám nebude dobře, budete se nudit či zuřit. Marek Eben vás pohladí po duši a všechno bude zase dobré.
Obyčejné příběhy vyprávěné Markem Ebenem nezklamou v žádném směru.
Mám moc ráda jeho suchý, jemný humor. Tato kniha se mi naprosto trefila do vkusu. Jeho glosy mě mnohdy hodně rozesmály. Opravdu oddechová a osvěžující četba, která se hodí přesně pro dnešní dobu.

Ebenovsky noblesní, milé a poetické úvahy, které mě přiměly smát nahlas. Ač jsou některé z nich kraťoučké, nikdy jim nechybí skvělá pointa a leccos vypovídá o svém autorovi.
Velmi zajímavě řešený blok myšlenkových pochodů. Každý si v něm najde něco. Obsahuje jak vtipné groteskní situace, tak hlubokomyslná témata. Výborný nápad autora svázat tuto knihu do bloku vám dává pocit jisté volnosti při čtení, než s klasickou knihou. Odlehčená témata zase nabádají nedělat si hlavu z vážnějších situací, které nám život občas...
Více
Zábavné postřehy milého a chytrého řidiče Ebena. Rozhodně jsem neměla chuť vytrhávat jednotlivé listy z kroužkové vazby, jak doporučuje autor v úvodu.
Zobrazit další (3)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Myšlenky za volantem
Autor:
Eben, Marek
Nakladatel:
Brána
EAN:
9788024269580
ISBN:
978-80-242-6958-0
Doporučená prodejní cena:
209 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 168 stran, bez zabezpečení DRM, 0,3 MB ePUB ePUB, 0,8 MB Mobi Mobi, česky
Rok vydání:
2020