Nejprodávanější knihy - únor 2022
první stupeň

Dědečku, vyprávěj o světě - 11%
Dědečku, vyprávěj o světě je dalším pokračováním oblíbené série knížek o zvídavé Viktorce a laskavém a moudrém dědečkovi.
první stupeň

Dědečku, vyprávěj o světě

323 Kč
287 Kč
Šaty pro Adélku - 11%
Samolepkové sešity úspěšné série minimiky nabízejí úžasnou podívanou, dobrou zábavu, ale zároveň také poučení. Malí čtenáři prostřednictvím této knížky poznají Prahu, jednu z nejkrásnějších evropských metropolí, a jejich známá zákoutí.
první stupeň
Ukázky

Šaty pro Adélku

224 Kč
199 Kč
Alma. Vítr se zvedá - 11%
(1x)
V ukrytém údolí Isája, kde žije jen jediná rodina, se znenadání objeví bílý kůň. Malý Lan se nechá odnést na jeho hřbetě — a třináctiletá Alma se vzápětí vydá po bratrových stopách. Svět tam venku je ale úplně jiný než ten, v němž dosud byli doma.
první stupeň
Ukázky

Alma. Vítr se zvedá

324 Kč
288 Kč
Harry Potter box 1-7 - 11%
(2x)
Všech sedm dílů Harryho Pottera s obálkami Jonnyho Duddla pohromadě!
první stupeň

Harry Potter box 1-7

2 969 Kč
2 639 Kč
Hraju si, učím se 6+ - 11%
Tato knížka je plná drobných aktivit, které podporují logické myšlení dítěte a umožňují mu učit se hravou formou. Jednotlivé stránky obsahují perforaci - dají se snadno vyjmout a pohodlně vymalovat nebo vyplnit.
první stupeň

Hraju si, učím se 6+

89 Kč
79 Kč
Jak se lemur odnaučil šťourat v nose - 11%
Už jste někdy byli v zoo?
první stupeň

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

269 Kč
239 Kč
Nezapomenutelné události - 11%
Existují události, které se odehrávají každý den a nikdo se nad nimi ani nepozastaví. Milníky lidské historie v ilustrované publikaci pro zvídavé školáky
první stupeň

Nezapomenutelné události

269 Kč
239 Kč
O životě lemurů - 11%
To jsou oni, lemuři. Tyto poloopice patří k řádu primátů, a když to vezmeme víc zeširoka, jsou to savci. V podstatě jsou nám dost podobní. Dalo by se dokonce říct, že to jsou naši předkové, s tím rozdílem, že na naší Zemi žijí dosud!
první stupeň
Ukázky

O životě lemurů

242 Kč
215 Kč
Peppa Pig - Kdo si hraje, nezlobí - 11%
Je tu nová knížka na celý rok!
první stupeň

Peppa Pig - Kdo si hraje, nezlobí

242 Kč
215 Kč
Planeta je prga - 11%
Fuj, to je svinčík! Princezna Prga stojí před nevídanou hrozbou – jsou tu hnusáci, neekologická monstra ničící naši planetu. Pomoz Prze, neohrožené bojovnici proti zlu, zatočit s hnusáky a ukaž, že ti záleží na tvém okolí.
první stupeň

Planeta je prga

269 Kč
239 Kč
Zábavná čeština - 11%
Pracovní sešit je primárně určen žákům druhých tříd, může ale sloužit dobře i šikovným prvňáčkům, nebo jako opakovací sešit pro žáky třetích tříd.
první stupeň

Zábavná čeština

152 Kč
135 Kč
Záhady vesmíru - 11%
Putujte s námi ze Země až do hlubin vesmíru, kde potkáte podivuhodné planety, daleké hvězdy a fascinující galaxie. Tato nádherná encyklopedie odhaluje tajemství více než stovky nebeských těles, přibližuje nejnovější vědecké objevy atd.
první stupeň

Záhady vesmíru

539 Kč
479 Kč
Záleskautky – Lumberjanes 5 - 11%
(2x)
V záleskautském táboře se plánuje velká oslava a z nedalekého jezera probublají na hladinu dávné sváry. Jo, April, Mal, Molly a Ripley objeví, že ani mořské panny nejsou žádné třasořitky, ale pořádně tvrďácké dámy, které měly vlastní kapelu.
první stupeň

Záleskautky – Lumberjanes 5

269 Kč
239 Kč
Zpět o sto let na výlet - 11%
Vojta s Klárkou jsou opět tu a tentokrát se společně vydávají na cestu 20. stoletím. Jak se tlučou špačci, jak dopadne setkání s německým vojákem nebo s partyzány? Mohou přijet v tanku kamarádi? Jak to vypadalo ve škole za normalizace, co to byl prvo
první stupeň

Zpět o sto let na výlet

179 Kč
159 Kč
Cesty dětí do staletí aneb Jak Běla s Kubou poznávali naši minulost - 11%
(1x)
Velké množství dějově plných kreseb a čtivý, zábavný a srozumitelný text jsou hlavní přednosti knihy, která dětské čtenáře poutavým způsobem seznámí s naší historií.
první stupeň

Cesty dětí do staletí aneb Jak Běla s Kubou poznávali naši minulost

242 Kč
215 Kč
Deník malého poseroutky - 11%
(3x)
Jedenáctiletý Greg si zapisuje a čmárá obrázky ke všemu, co se kolem něj děje. Píše o svém otravném starším bráchovi, o potrhlém kamarádu Rowleym, o každodenním boji o přežití ve škole nebo o kreslení komiksů.
první stupeň

Deník malého poseroutky

224 Kč
199 Kč
Mach a Šebestová na cestách - 11%
Další pokračování příběhů dvou oblíbených školáků ze 3.B. V sedmi cestovatelských dobrodružstvích se s Machem a Šebestovou dostaneme do Paříže, na severní pól, vykoupeme se s nimi v Amazonce, v Africe se utkáme s domorodým kouzelníkem...
první stupeň

Mach a Šebestová na cestách

269 Kč
239 Kč
Procvičování pravopisu pro 2. ročník - 12%
Úkoly a cvičení v tomto pracovním sešitu jsou zaměřené na procvičení a zlepšení různých pravopisných jevů. Tematicky vychází z probírané látky češtiny ve 2. ročníku a je připraven v souladu s RVP. Každá kapitola obsahuje velké množství doplňovaček a opakování. Na konci publikace naleznete správná řešení všech úkolů, proto je také vhodná pro samostatnou přípravu.
první stupeň

Procvičování pravopisu pro 2. ročník

59 Kč
52 Kč
Procvičuji si - slovní druhy - 12%
Pracovní sešit je výbornou pomůckou pro všechny, kteří si chtějí lépe procvičit slovní druhy. To je téma, která žáci obtížně zvládají. V této publikaci se je naučí zvládat bez chyb pomocí úkolů, tajenek a přiřazování. Na konci procvičovacího sešitu jsou vždy uvedena správná řešení všech úkolů, proto je také vhodný na samostatnou přípravu.
první stupeň

Procvičuji si - slovní druhy

59 Kč
52 Kč
Venku - 11%
Kolem nás je tolik věcí, které stojí za objevení. A taky tolik otázek. Kdo tu zanechal kůži a proč? Jak se pohybují žížaly? A mají nos? Proč ptáci zpívají? Žijí u nás želvy? K čemu jsou rostlinám květy? Proč spí netopýři hlavou dolů?
první stupeň
Ukázky

Venku

495 Kč
440 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 246 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>