Nejprodávanější tituly - únor 2022
beletrie

Kavárna v Kodani - 11%
(6x)
Vtipný příběh o lásce, štěstí a cestování, který vás chytne od první stránky! Popadněte teplou deku, hrnek horké čokolády a začtěte se…
beletrie

Kavárna v Kodani

359 Kč
319 Kč
Nádherná kacířství - 64%
Irsko zasáhla hospodářská krize, a tak se v Corku všichni mají co ohánět, aby přežili.
beletrie
Ukázky

Nádherná kacířství

238 Kč
85 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
beletrie
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Nejodlehlejší stanice - 11%
(1x)
Nové dobrodružství konstábla Petera Granta! Peter Grant a duchové v londýnském metru!
beletrie
Ukázky

Nejodlehlejší stanice

161 Kč
143 Kč
Otromundo - 11%
Knihu literárních esejů Otromundo tvoří tři části. Analýza Cortazárovy povídky Axolotl, zamyšlení nad pobytem Alberta Camuse v Čechách a úvahy o literatuře a snu.
beletrie

Otromundo

224 Kč
199 Kč
Pád Hyperionu - 11%
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
beletrie
Ukázky

Pád Hyperionu

394 Kč
350 Kč
Počátek - 6%
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
beletrie
Ukázky

Počátek

398 Kč
374 Kč
Probudím se na Šibuji - 11%
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
beletrie
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
279 Kč
The Prague Sonata - 11%
Pages of a weathered original sonata manuscript - the gift of a Czech immigrant living in Queens - come into the hands of Meta Taverner, a young musicologist whose concert piano career was cut short by an injury.
beletrie

The Prague Sonata

413 Kč
367 Kč
Zatím dobrý - 13%
(1x)
Je to největší příběh studené války. Pětice mladíků s pistolemi se postavila po zuby ozbrojené dvacetitisícové armádě východoněmecké Volkspolizei a prostřílela se do svobodného Západního Berlína. Příběh bratří Mašínů a jejich rodiny vyprávěl spisovat
beletrie
Ukázky

Zatím dobrý

398 Kč
348 Kč
Chvála stínů. Tradice japonské estetiky - 11%
Nové české vydání vychází ve volné řadě esejů o japonské estetice, v níž dosud vyšla kniha Leonarda Korena Wabi-sabi pro umělce, designéry, básníky a filozofy.
beletrie

Chvála stínů. Tradice japonské estetiky

261 Kč
232 Kč
Karambol - 34%
(5x)
Probudil se a nejprve cítil nezměrnou úlevu. Ta trvala tři vteřiny, pak pochopil, že to nebyl zlý sen. Že to byla skutečnost. Ten hustý liják, náhlé trhnutí volantem, kluzká krajnice, to vše byla skutečnost....
beletrie

Karambol

223 Kč
148 Kč
Medvědín
(9x)
Pro většinu lidí neznamená vítězství na juniorském mistrovství v ledním hokeji nic moc, ale pro obyvatele Medvědína to znamená všechno.
beletrie
Ukázky

Medvědín

359 Kč
Můj dědeček by mě popravil - 20%
(2x)
Příběh vnučky Amona Götha, nacistického „řezníka" ze Schindlerova seznamu.
beletrie
Ukázky

Můj dědeček by mě popravil

254 Kč
203 Kč
Sucho - 11%
(3x)
Odlehlý australský venkov odkrývá svá dávná tajemství.
beletrie

Sucho

314 Kč
279 Kč
V případě neočekávané události - 54%
Na malé městečko v New Jersey spadnou během tří měsíců na začátku 50. let 20. století tři (!) letadla. Jak se s tím vyrovnávají jeho obyvatelé včetně patnáctileté Miri? Je to náhoda, komunistické spiknutí, nebo za to můžou mimozemšťané?
beletrie
Ukázky

V případě neočekávané události

318 Kč
147 Kč
Zabij tu mrchu
Nesnesitelná ženská, která pije krev nejen manželovi a celé rodině, ale i sousedům v domě, je pro mnohé otravnou mrchou i persona non grata.
beletrie

Zabij tu mrchu

44 Kč
Zápisky grafomanovy - 11%
Zápisky grafomanovy jsou montáží deníkových záznamů básníka, překladatele a účastníka českého kulturního života, které si téměř čtyřicet let zapisoval, a aktuálních vzpomínek, jež mu tyto záznamy asociovaly.
beletrie

Zápisky grafomanovy

314 Kč
279 Kč
Bojová píseň tygří matky
Když Amy Chuová, Američanka čínského původu, před několika lety vydala svou zpověď, kterou nazvala „Bojová píseň tygří matky“, stala se záhy zřejmě nejslavnější matkou na světě.
beletrie

Bojová píseň tygří matky

44 Kč
Boris Godunov
Pozoruhodná historická freska z tvorby básnického génia Puškina, tragédie líčící ve sledu obrazů z let 1598–1605 období vlády cara Borise Godunova, patří mezi vrcholná díla ruské dramatické tvorby.
beletrie

Boris Godunov

108 Kč
Zobrazuji 921 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 50 > >>