Nejprodávanější tituly - únor 2022
erotika

Hříšná noc
Občas trochu zlobit není špatný nápad… Pokud jde o sex, hodná holka Skyler Thompsonová je vždy opatrná a vybírá si něco stálého a klidného namísto divokého a vzrušujícího.
erotika

Hříšná noc

233 Kč
Hořím pro tebe
(4x)
Jackson jako jediný dědic bourbonské dynastie ví, jaké o něm kolují zvěsti. Pravda je ovšem mnohem pochmurnější. Aby si zajistil dědictví, musí se oženit, a svobodomyslná přidrzlá Bianca se pro ten účel skvěle hodí. Nebo si to alespoň myslel…
erotika

Hořím pro tebe

359 Kč
Hřích
(1x)
Venetia však nikdy nezažila opravdovou touhu. Ne dokud nepotká Michaela Wyndhama, hraběte z Trentu - mocného muže, který má v rukou její budoucnost a jediným spalujícím polibkem probudí její zvědavost.
erotika
Ukázky

Hřích

239 Kč
Její tajemství
(1x)

Uznávám, zpackala jsem to. Chyba číslo jedna: Požádala jsem Petera Barnidge o práci. Chyba číslo dvě: Jeho nabídku jsem přijala, místo abych mu ji vmetla do tváře, jak jsem plánovala.

erotika

Její tajemství

314 Kč
Nevhodné!
(1x)
Stačilo jedno žhavé video pořízené na dovolené s přáteli a Ireland Saint Jamesové přišla domů výpověď pro nevhodné chování. Po devíti letech, kdy dřela dnem i nocí, aby se na svou pozici dostala, nestála firmě ani za osobní rozhovor.
erotika

Nevhodné!

269 Kč
Posedlost
(1x)
Vášnivý vztah mladé právničky Jade Robertsové a rančera Talona Steela, bratra její nejlepší kamarádky, se rychle rozvíjí ve skutečnou lásku. Všechno se ale komplikuje tím, že Talon stále bojuje se svými vnitřními démony, kteří ho pronásledují...
erotika

Posedlost

314 Kč
Skandální vášeň
(1x)
Silence Hollingbrooková nahradila v sirotčinci v St. Giles svou sestru Temperance, která se provdala za lorda Cairea. Přitom se trápí smrtí svého manžela – lodního kapitána, jehož loď se během plavby potopila.
erotika

Skandální vášeň

350 Kč
Smlouva na lásku
On potřebuje mě. Já potřebuju jeho. Opravdu jsme uzavřeli smouvu na lásku?
erotika

Smlouva na lásku

314 Kč
Uchvatitel
Představte si, že sedíte v zahradní restauraci. Slunce svítí, vychutnáváte si lahodnou kávu a najednou bum! Rána do hlavy něčím tvrdým, kovovým. Ohlédnete se, odkud zásah přišel. A hle, hrubián.
erotika
Ukázky

Uchvatitel

149 Kč
Za hranou
Olivia Bridgeová byla vždy vzorná dívka – dobré známky ve škole, dobří přátelé a dobrá práce, kterou jí zařídili její bohatí rodiče. Právě ve chvíli, kdy chce konečně začít žít po svém, ocitá se mezi dvěma muži.
erotika

Za hranou

314 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>