Nejprodávanější knihy - únor 2022
předškoláci

Moje první příprava do školy - 11%
V této knize naleznete mnoho úkolů a cvičení, které jsou zaměřené na děti předškolního věku. Odklápěcí okénka a výsuvné části procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Moje první příprava do školy

233 Kč
207 Kč
Můj velký sešit - Montessori pro nejmenší - 11%
Sto hravých a smyslových aktivit pro nejmenší, které rozvíjí u dětí samostatnost a schopnost se učit. Na základech pedagogiky Montessori, s částmi k vystřižení.
předškoláci

Můj velký sešit - Montessori pro nejmenší

269 Kč
239 Kč
O životě lemurů - 11%
To jsou oni, lemuři. Tyto poloopice patří k řádu primátů, a když to vezmeme víc zeširoka, jsou to savci. V podstatě jsou nám dost podobní. Dalo by se dokonce říct, že to jsou naši předkové, s tím rozdílem, že na naší Zemi žijí dosud!
předškoláci
Ukázky

O životě lemurů

242 Kč
215 Kč
Peppa Pig - Kdo si hraje, nezlobí - 11%
Je tu nová knížka na celý rok!
předškoláci

Peppa Pig - Kdo si hraje, nezlobí

242 Kč
215 Kč
Záhady vesmíru - 11%
Putujte s námi ze Země až do hlubin vesmíru, kde potkáte podivuhodné planety, daleké hvězdy a fascinující galaxie. Tato nádherná encyklopedie odhaluje tajemství více než stovky nebeských těles, přibližuje nejnovější vědecké objevy atd.
předškoláci

Záhady vesmíru

539 Kč
479 Kč
Cesty dětí do staletí aneb Jak Běla s Kubou poznávali naši minulost - 11%
(1x)
Velké množství dějově plných kreseb a čtivý, zábavný a srozumitelný text jsou hlavní přednosti knihy, která dětské čtenáře poutavým způsobem seznámí s naší historií.
předškoláci

Cesty dětí do staletí aneb Jak Běla s Kubou poznávali naši minulost

242 Kč
215 Kč
Mach a Šebestová na cestách - 11%
Další pokračování příběhů dvou oblíbených školáků ze 3.B. V sedmi cestovatelských dobrodružstvích se s Machem a Šebestovou dostaneme do Paříže, na severní pól, vykoupeme se s nimi v Amazonce, v Africe se utkáme s domorodým kouzelníkem...
předškoláci

Mach a Šebestová na cestách

269 Kč
239 Kč
První slova Angličtina - karty - 11%
Ilustrované karty s jednoduchou výslovností anglických slovíček pro rychlou komunikaci na cestách i osvojení základů cizího jazyka.
předškoláci

První slova Angličtina - karty

233 Kč
207 Kč
Venku - 11%
Kolem nás je tolik věcí, které stojí za objevení. A taky tolik otázek. Kdo tu zanechal kůži a proč? Jak se pohybují žížaly? A mají nos? Proč ptáci zpívají? Žijí u nás želvy? K čemu jsou rostlinám květy? Proč spí netopýři hlavou dolů?
předškoláci
Ukázky

Venku

495 Kč
440 Kč
Jedeme, jedeme - 11%
(2x)
Seznamte své děti se vším, co se týká cestování, ať už jde o auta a jízdu po silnici, cestu tramvají, vlakem, lodí či autobusem. Vyprávějte si s dětmi a najděte, co je ukryto v obrázcích. Humorné leporelo pro nejmenší čtenáře.
předškoláci

Jedeme, jedeme

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 175 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>