Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
učebnice - vzdělání

Chorvatský slovník na cesty - 20%
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. Šikovný pomocník obsahuje spoustu ilustrací znázorňující situace, které turisté musejí často řešit: na letišti, na nádraží, v hotelu, v obchodech, v lékárně, na policii ad.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Chorvatský slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Italské pohádky A1/A2 - 20%
Učte se italštinu při čtení původních pohádkových příběhů. Některé připomenou pohádky, které známe od dětství z vyprávění babiček a dědečků, další překvapí svou nečekanou zápletkou a neobvyklými hrdiny.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Italské pohádky A1/A2

169 Kč
135 Kč
Klinická propedeutika pro střední zdravotnické školy - 20%
Učebnice pro studenty SZŠ obsahuje základní informace o zdraví, nemoci, prevenci, o vyšetřovacích metodách a postupech, měření fyziologických funkcí a informace o příznacích nejčastějších onemocnění.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Klinická propedeutika pro střední zdravotnické školy

195 Kč
156 Kč
Nemocné rozhovory - 20%
Monografie zkušeného autora, uznávaného geriatra a paliatra, se zaměřuje na dobrou klinickou praxi v komunikaci zdravotníků, pacienta a jeho blízkých v náročném prostředí paliativní péče.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Nemocné rozhovory

322 Kč
258 Kč
Příběh Casanovy - 20%
(1x)
Studujte italštinu s legendárním svůdníkem z Benátek! Je známý především díky svým milostným avantýrám, ale ve skutečnosti se jednalo o velmi vzdělaného muže, zdatného spisovatele, volnomyšlenkáře, dobrodruha a cestovatele.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Příběh Casanovy

149 Kč
119 Kč
Slovní druhy expres - 20%
Publikace Slovní druhy expres má pomoci žákům druhého stupně základních škol a studentům středních škol orientovat se v základní problematice určování slovních druhů. Některé části publikace mohou využít i žáci prvního stupně základních škol, neboť už i zde se s touto tematikou setkávají.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Slovní druhy expres

119 Kč
95 Kč
Základy ekonomické španělštiny - 20%
(1x)
V této praktické a moderní učebnici najdete dostatek materiálů pro osvojení si ekonomické španělštiny v mluvené i písemné podobě. Učebnice je vhodná pro přípravu ke zkoušce z  obchodní španělštiny Madridské obchodní a průmyslové komory na úrovni B2.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Základy ekonomické španělštiny

349 Kč
279 Kč
Anatomie a fyziologie lidského těla - 20%
Publikace seznamuje se stavbou a fungováním lidského těla v základním rozsahu, který je náplní studia psychologie, pedagogiky, sociální práce a dalších humanitních (nelékařských) oborů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Anatomie a fyziologie lidského těla

509 Kč
407 Kč
Chrám Matky Boží v Paříži A1/A2 - 20%
(2x)
Příběh krásné Esmeraldy je zpracován pro čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem ve francouzštině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začínající studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda francouzskému textu správně porozuměl.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Chrám Matky Boží v Paříži A1/A2

149 Kč
119 Kč
Mikroekonomie - 20%
V pořadí již šesté výrazně aktualizované a doplněné vydání první původní české učebnice mikroekonomie předních pedagogů VŠE v Praze je zaměřena na základní mikroekonomická témata, jako jsou rozhodování spotřebitele jakožto základu pro odvození poptávky, teorie firmy či chování podnikatelských subjektů v různých tržních strukturách.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Mikroekonomie

729 Kč
583 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 85 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>