Nejprodávanější tituly - únor 2022
společenské vědy

Život na naší planetě - 11%
(3x)
Přírodopisný bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument Alarmujícím svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC.
společenské vědy

Život na naší planetě

449 Kč
399 Kč
Promised Land - 11%
(1x)
A riveting, deeply personal account of history in the making - from the president who inspired us to believe in the power of democracy.
společenské vědy

Promised Land

899 Kč
799 Kč
Nasadit vlastní kůži - 20%
(1x)
Nejprovokativnější a zároveň nejpraktičtěji zaměřená kniha od autora celosvětového bestselleru Černá labuť. Taleb nově definuje, co znamená rozumět světu, být úspěšný ve své profesi či být prospěšný spravedlivé společnosti.
společenské vědy
Ukázky

Nasadit vlastní kůži

195 Kč
156 Kč
Jak dál? - 11%
Rozhovor se třinácti osobnostmi české vědy, kultury a politiky.
společenské vědy

Jak dál?

266 Kč
236 Kč
Česko versus budoucnost - 11%
Uznávaný novinář David Klimeš pojmenovává v aktuální a potřebné knize některé z nejzávažnějších problémů dnešního Česka.
společenské vědy
Ukázky

Česko versus budoucnost

314 Kč
279 Kč
Rusko a slovanský svět - 11%
17 textů od účastníků již patnáctého konferenčního ročníku ze 6 zemí (Česko, Chorvatsko, Polsko, Rusko, Slovensko, Srbsko) je rozděleno do tří základních oddílů (Jazyk, Literatura, Dějiny a kultura).
společenské vědy

Rusko a slovanský svět

260 Kč
231 Kč
Jógové pohádky - 11%
Jóga je báječným doplňkem pohybových aktivit, zvládnou ji děti již od tří let, učí je poznávat svoje tělo i duši, relaxovat, rozvíjet tvořivost a fantazii i sociální vztahy. V knize najdete 12 jógových pohádek, které vždy doplňuje krátká jógová rozcv
společenské vědy

Jógové pohádky

233 Kč
207 Kč
Povídání Anny Hogenové s Bárou Nesvadbovou - 11%
Rozhovor publicistky a spisovatelky Báry Nesvadbové s profesorkou Annou Hogenovou, filozofkou a fenomenoložkou.
společenské vědy

Povídání Anny Hogenové s Bárou Nesvadbovou

323 Kč
287 Kč
Rozchod s bohem - 11%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
společenské vědy
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
238 Kč
Šílenství davů - 11%
(3x)
Douglas Murray odvážně popisuje a jasně vysvětluje tragické problémy, které se vynořily v západním světě jako důsledek ztráty orientace a smyslu lidské existence.
společenské vědy

Šílenství davů

394 Kč
350 Kč
TMBOOK
(1x)
„Humor je jako Sovětský svaz, nemá hranice.“ První samostatný výbor z díla grafika a autora koláží...
společenské vědy

TMBOOK

89 Kč
Vladař - 11%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž politik, diplomat a spisovatel Niccolo Machiavelli vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
společenské vědy

Vladař

269 Kč
239 Kč
Velký nivelizátor - 11%
Od dob, kdy lidé začali obdělávat půdu, chovat hospodářská zvířata a předávat své úspory příštím generacím, stala se ekonomická nerovnost určujícím rysem naší civilizace.
společenské vědy

Velký nivelizátor

628 Kč
558 Kč
Speciálněpedagogické minimum pro učitele - 11%
Do škol přichází stále více žáků se speciálními vzdělávacími potřebami (SVP). Může se jednat o děti, které již mají určitou diagnózou stanovenou, ale i o jedince, kteří ji nemají.
společenské vědy
Ukázky

Speciálněpedagogické minimum pro učitele

261 Kč
232 Kč
Opuštěná společnost - 11%
(13x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
společenské vědy
Ukázky

Opuštěná společnost

260 Kč
231 Kč
Průmysl lži - 20%
(18x)
Pokud také patříte k lidem, kteří přísahají na své kritické myšlení, vzdělání a zdravý selský rozum, je tahle kniha přesně pro vás. Přesvědčí vás, že nic takového vlastně neexistuje.
společenské vědy
Ukázky

Průmysl lži

159 Kč
127 Kč
Rozmluva a usuzování
Kniha Rozmluva a usuzování se věnuje otázkám a problémům komunikace. Vychází z přesvědčení, že komunikací nelze rozumět výhradně komunikaci jazykovou a komunikační procesy není možné na procesy jazykové redukovat.
společenské vědy

Rozmluva a usuzování

62 Kč
Kreativní průmysly - příležitost pro novou ekonomiku - 11%
Nové, rozšířené a revidované vydání publikace Kreativní průmysly - příležitost pro novou ekonomiku II se věnuje fenoménu kreativních průmyslů a kreativní ekonomiky.
společenské vědy

Kreativní průmysly - příležitost pro novou ekonomiku

306 Kč
272 Kč
Pomsta geografie - 11%
(2x)
V této provokativní knize nabízí Robert D. Kaplan, autor několika bestsellerů ve Spojených státech amerických, nový pohled na globální změny a snaží se najít odpověď na otázku, čemu jednotlivé kontinenty a státy budou muset v budoucích letech čelit.
společenské vědy

Pomsta geografie

409 Kč
363 Kč
Aby nám tu bylo hezky - 11%
K čemu jsou nám pravidla? Aby nám tu bylo hezky. Kniha otvírá téma nastavování pravidel v mateřské škole. Existují dvě cesty, jak to udělat. Jedna je ta jednoduchá: sepíšeme pravidla a vy se jimi, děti, budete pěkně řídit.
společenské vědy

Aby nám tu bylo hezky

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 495 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 25 > >>