Nejprodávanější tituly - únor 2022
ostatní sporty

Fotbalový trenér - 20%
Celobarevná publikace je určena začínajícím fotbalovým trenérům, kterým předkládá ucelené informace ze všech tematických okruhů tvořících obsah základního trenérského kurzu.
ostatní sporty
Ukázky

Fotbalový trenér

246 Kč
197 Kč
Plavba po Dunaji - 11%
Kniha popisuje dobrodružnou přes 1 000 Nm dlouhou plavbu začínající ve slovenském přístavu Patince s cílem v tureckém Istanbulu.Jejich zážitky jsou doplněny bohatou obrazovou dokumentací, praktickými mapkami i tabulkami s podrobnými informacem.
ostatní sporty

Plavba po Dunaji

179 Kč
159 Kč
Volejbal - kondiční příprava - 20%
První kniha na českém a slovenském trhu, která přináší konkrétní východiska a přímou realizaci specifického a řízeného kondičního zatížení ve volejbale. Dá se použít jako přímý návod a postupovat podle ní v kondiční přípravě v průběhu celého roku.
ostatní sporty
Ukázky

Volejbal - kondiční příprava

174 Kč
139 Kč
Brána k zázrakům - 11%
(1x)
Druhá kniha Wolfa Lowenthala o umění tchaj-ťi čchüan je volným pokračováním první knihy Nic vám netajím. Pojednává o jednom z největších mistrů nedávné doby, Čeng Man-čchingovi, i o vlastních autorových zkušenostech jako žáka a učitele.
ostatní sporty

Brána k zázrakům

178 Kč
158 Kč
Agility - Pracovní sešit - 11%
Agility – Pracovní sešit je užitečnou pomůckou pro všechny, kteří se věnují tomuto sportu.
ostatní sporty

Agility - Pracovní sešit

107 Kč
95 Kč
Agility pro pokročilé - 11%
Druhý díl publikace nabízí hlubší pohled do tajů psího sportu s názvem agility. Čtenářům přináší exkurzi do světa vrcholového sportu, ale je určen i zájemcům o pokročilejší běhání a závodění se psem.
ostatní sporty

Agility pro pokročilé

206 Kč
183 Kč
Lezeme a šplháme - 20%
Pro všechny zájemce toužící po spontánních aktivitách představuje lezení na umělé stěně skvělou příležitost k formování fyzické i psychické kondice.
ostatní sporty
Ukázky

Lezeme a šplháme

149 Kč
119 Kč
Lezení na umělých stěnách - 20%
(1x)
Lezení na umělých stěnách je dynamicky se rozvíjející sportovní disciplína, která přitahuje hlavně mladší ročníky populace, ale oslovuje i starší sportovní a kondiční lezce.
ostatní sporty
Ukázky

Lezení na umělých stěnách

104 Kč
83 Kč
Předškoláci v pohybu - 14%
Publikace, určená především cvičitelům dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelkám v mateřských školách a rodičům, se zabývá všestrannou pohybovou průpravou dětí.
ostatní sporty

Předškoláci v pohybu

176 Kč
151 Kč
Kompenzační cvičení
Jedinečná publikace předkládá všem kondičním, výkonnostním i vrcholovým sportovcům více než devadesát vhodných uvolňovacích, protahovacích i posilovacích kompenzačních cvičení s využitím vlastní váhy těla i dostupných cvičebních pomůcek.
ostatní sporty

Kompenzační cvičení

199 Kč
Volejbal - 20%
Kniha zkušeného volejbalového trenéra Vás srozumitelnou a čtivou formou seznámí s požadavky pro trénování a hraní volejbalu. Jejím cílem je nasměrovat hráče a trenéry k tvůrčí aplikaci praktických poznatků, vybavit je koncepčními pohledy na hru.
ostatní sporty
Ukázky

Volejbal

132 Kč
106 Kč
Hry s míčem pro děti - 20%
K osvojování základních herních dovedností s míčem a taktických zásad jejich využití jsou pro děti nejzábavnější soutěživé varianty tzv. průpravných her.
ostatní sporty
Ukázky

Hry s míčem pro děti

149 Kč
119 Kč
Hry ve sportovní přípravě dětí - 20%
Kniha populárně odbornou formou seznamuje čtenáře se zásadami a požadavky na využití her v tréninku dětí vhodných pro všechna sportovních odvětvích.
ostatní sporty
Ukázky

Hry ve sportovní přípravě dětí

149 Kč
119 Kč
Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha - 11%
Jedná se o vůbec první knihu publikovanou na Západě, která seriózně pojednává o vzájemné vazbě mezi oběma prastarými indickými vědami, jež se staly východiskem pro celou řadu dnešních alternativních přístupů ke zdraví a duchovnímu vývoji.
ostatní sporty

Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha

322 Kč
286 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 74 položek
<< < 1 2 3 4