Nejprodávanější tituly - únor 2022
výchova a rodina

Cesta ke šťastnému dětství - 11%
(1x)
Knížka věhlasné francouzské pediatričky Catherine Gueguenové, která se ve Francii stala ihned po vydání bestsellerem, je ojedinělá – objasňuje přímou souvislost mezi prostředím, ve kterém dítě vyrůstá, a zráním celé jeho osobnosti a především mozku.
výchova a rodina

Cesta ke šťastnému dětství

268 Kč
238 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

výchova a rodina
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
výchova a rodina

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
výchova a rodina
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Malý tyran - 11%
Nejen o příčinách a léčbě dětské panovačnosti, ale o skutečných výchovných potřebách malých dětí.
výchova a rodina

Malý tyran

224 Kč
199 Kč
Výchova bez trestů - 11%
Kniha je určena pro všechny rodiče a další vychovatele, kteří vážně přemýšlejí o tom, zda by dokázali úspěšně vychovávat dítě bez tělesných trestů, nebo vůbec bez trestání, či jsou dokonce přesvědčeni, že to jde.
výchova a rodina

Výchova bez trestů

185 Kč
164 Kč
Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte - 14%
(2x)
Nestor české dětské psychologie, renomovaný autor a uznávaný odborník zve rodiče na výpravu do jednoho období lidského života – do doby od narození až do předškolního věku.
výchova a rodina

Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte

241 Kč
207 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 67 položek
<< < 1 2 3 4